Max 15 bin TL'ye Proje vb. için 3D yazıcı önerisi

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Yazılım mühendisliği okuyorum, belli başlı projelerde bazı parçalara ihtiyaç duyuyorum. (En basit örneğinden ayaklık vb. olsun) Aynı zamanda figür basmak da çok hoşuma gidiyor. Tam bir bütçe belirtemiyorum ama 15 civarı takılabilirim. Bu istediklerim bütçeme çok mu olur? Ne önerirsiniz?

@Siyah Martı hocam siz profosyonel gibisiniz. Öneriniz var mıdır rica etsem?

Son düzenleme:
Benim için sadece hobi.

Figür kısmı ne basmak istediğine bağlı olarak FDM makinelerle de olabilir, SLA makinelerdeki yüzey kalitesinde olmaz tabii ama mutlu edebilir, ben şikayetçi değilim.

Çok açılmak istemiyorsan ve PLA odaklı kullanacaksan Ender 3 V3 SE de işini görebilir. Yakın zamanda açılan tavsiye konularına bir göz gezdir derim.

Bu konular da ben de yeniyim ancak kendi deneyimimden yola çıkarak Bambu Lab A1 Mini kullanıyorum ve memnunum. Tabla boyutu sıkıntı olmayacaksa hazır indirimdeyken öneririm açıkçası. 15000 TL bütçe belirttiğiniz için A1 önerecektim ancak stokları bitmiş. Beklerim diyorsanız ön sipariş ile ona da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu konular da ben de yeniyim ancak kendi deneyimimden yola çıkarak Bambu Lab A1 Mini kullanıyorum ve memnunum. Tabla boyutu sıkıntı olmayacaksa hazır indirimdeyken öneririm açıkçası. 15000 TL bütçe belirttiğiniz için A1 önerecektim ancak stokları bitmiş. Beklerim diyorsanız ön sipariş ile ona da bakabilirsiniz.
Bambu Lab A1 mini hız ve ses olarak nasıldır? Kendisi hakkında çok inceleme bulamadım hocam. Sanırım en fazla 18cm×18×18 boyutlarında üretiyor. Birde ürettiğiniz varsa örnek olarak atabilir misiniz hocam bende yeniyim de merak ediyorum sonuçlarını

Bambu Lab A1 mini hız ve ses olarak nasıldır? Kendisi hakkında çok inceleme bulamadım hocam. Sanırım en fazla 18cm×18×18 boyutlarında üretiyor. Birde ürettiğiniz varsa örnek olarak atabilir misiniz hocam bende yeniyim de merak ediyorum sonuçlarını
Kusura bakmayın buraya mesaj yazdığımı bile unutmuşum mesajınızı görmedim. A1 mini çok hızlı ve bu hızına göre sessiz bir yazıcı. Odanın kapısını kapatıp yan odaya geçince hiçbir ses duyulmuyor.

Kusura bakmayın buraya mesaj yazdığımı bile unutmuşum mesajınızı görmedim. A1 mini çok hızlı ve bu hızına göre sessiz bir yazıcı. Odanın kapısını kapatıp yan odaya geçince hiçbir ses duyulmuyor.
Teşekkürler hocam.Bende yeni aldım ve gerçekten sessiz ve iyi bir yazıcı modeli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı