aliköse Megapat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 10 Mayıs 2020 #1 Bloody B120 Turbo Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavyesi B120 Q USB BLACK | Trendyol en uygunu bu geldi bunu önerdiniz araştırdım önerileriniz için teşekkür ederim. Anti ghosting özelligi nasıldır PUBG oynuyorum da. Tek renkde olsa ışıklandırmalı ve bilek destekli olması şarttır. Varsa önerileriniz.
Bloody B120 Turbo Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavyesi B120 Q USB BLACK | Trendyol en uygunu bu geldi bunu önerdiniz araştırdım önerileriniz için teşekkür ederim. Anti ghosting özelligi nasıldır PUBG oynuyorum da. Tek renkde olsa ışıklandırmalı ve bilek destekli olması şarttır. Varsa önerileriniz.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mayıs 2020 #2 Bu butcede alabileceginiz en iyi klavyelerden. Kesinlikle bunu tercih edin. Artı 0 Eksi
KS KS aliköse Megapat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 10 Mayıs 2020 #3 efedesu dedi: Bu butcede alabileceginiz en iyi klavyelerden. Kesinlikle bunu tercih edin. Genişletmek için tıkla... Ama nti ghosting özeligi cok düşük degil mi araştırdım da 3 falanmış. Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Bu butcede alabileceginiz en iyi klavyelerden. Kesinlikle bunu tercih edin. Genişletmek için tıkla... Ama nti ghosting özeligi cok düşük degil mi araştırdım da 3 falanmış.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mayıs 2020 #4 aliköse dedi: Ama anti ghosting özeligi cok düşük degil mi araştırdım da 3 falanmış. Genişletmek için tıkla... 150TL'ye bu kadar oluyor. Zaten oyunlardayken o kadar fark etmiyor cunku tuslarin hepsine ayni anda basmiyorsunuz, sirayla basiyorsunuz. Artı 0 Eksi
aliköse dedi: Ama anti ghosting özeligi cok düşük degil mi araştırdım da 3 falanmış. Genişletmek için tıkla... 150TL'ye bu kadar oluyor. Zaten oyunlardayken o kadar fark etmiyor cunku tuslarin hepsine ayni anda basmiyorsunuz, sirayla basiyorsunuz.