Max. 150 TL ye kulaklık

daredeviltr

Kilopat
Katılım
10 Ekim 2013
Mesajlar
56
150 TL ye kadar bir bütçem var. Sıklıkla oyun (Cs:Go, Bf3, Diablo 3, LoL, L4D2 vs.) olmak üzere, onun haricinde müzik ve film konusunda da hayal kırıklığına uğramayacağım bir kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Mikrofonu kaliteli ve mümkünse usb ses kartlı (laptop ta kullanacağım için) olması lazım. Yurt dışından sipariş verebilirim amazon.com vs . Biraz araştırma yaptım genelde steelseries siberia v2 öneriyorlar. Sizlerinde önerilerini almak isterim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Yok mu önerisi olan? Kulaklık ve usb ses kartını da ayrı ayrı alabilirim. Yani farklı kombinasyonlarda önerebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel hoş kulaklık fakat sanırım usb ses kartı yok ona ayriyeten usb ses kartı alsam bütçe 150 tl yi aşar, amazonda 40$ fiyatı yurtdışından alınırsa uygun gibi gözüküyor birde siberia v2 var onun direk usb ses kartlı versiyonu var 70$ yani g230 un Türkiyedeki fiyatı gibi.

Bayağı araştırdım genelde hep SS Siberia v2 öneriliyor. Amazondan baktım usb ses kartlı modeli 70$ fakat sadece Amerika içi sevkıyat varmış. Başka satıcıların ürünleri var fakat en düşük 90$. Ürünü 70$ civarına sorunsuz temin edebileceğim başka bir yurt dışı sitesi mevcut mu acaba? Yurt dışı olmazsa Türkiye'deki fiyatı bayağı bir tuzlu başka seçeneklere yönelmek gerek :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı