Haha, güleceğim hiç yoktu, DA video çekti diye güvenle bu ürünleri almalıyız öyle mi? DH gibi forumları okuyun bakalım kaç kişi müzdarip olmuş bu monitörden.
Haha, güleceğim hiç yoktu, DA video çekti diye güvenle bu ürünleri almalıyız öyle mi? DH gibi forumları okuyun bakalım kaç kişi müzdarip olmuş bu monitörden.
O adamın bilgisinin benden fazla olmadığına kalıbımı basarım, gelsin o zaman benim yerime MIT'de okusun, o adamın tanıttığı malların geneli dandik mallar, cidden kendini rezil etme şöyle yorumlar yapıp.
O adamın bilgisinin benden fazla olmadığına kalıbımı basarım, gelsin o zaman benim yerime MIT'de okusun, o adamın tanıttığı malların geneli dandik mallar, cidden kendini rezil etme şöyle yorumlar yapıp.
Bir kişinin inceleme yapmış olması o ürünün iyi olacağı anlamına gelmiyor. Aynı incelemeyi ürünü 1 yıl kullandıktan sonra da yapsın o zaman görelim iyi mi kötü mü.
Dostum sana da al bizim ürünlerimizi tanıt deyip 5000 TL verseler James Donkey bile översin. Kaldı ki bu adam James Donkey bile önermişti . Ben de takip ediyorum bu kanalı seviyorum da ama işin içine para ve reklam girdiği zaman her türlü savunmak yanlış.
Öyle bir hal almış ki bu taraf tutuculuk yani sizin markanız olmasa bile ölesiye savunursunuz. Yıllar önce AMD ekran kartını beceremez yapamaz edemez diyenler bile şimdi AMD kullanıyor. Firmaların elbette hataları olur önemli olan firmaların bu hatalarının farkına varmasıdır. Sizin o firmaya nefret kusmanız veya onu tercih eden birini aptal gibi hakaret etmeniz hiç bir şeyi değiştirmez. Lütfen artık şunu anlayın dandik bile olsa adam onu seviyordur bu sizi ilgilendirmez sadece ona güzel bir dille şunu kullanırsan daha iyi demeniz yeterli olacaktır. Umarım beni anlarsınız .
Hocam bu kadar net konuşmanız nasıl oldu ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Yani bilgileniyim diye. Takip ettiğim bir kanal topladığı sistemleri ben de çok beğenmiyorum. Başka bir sorun olmuş herhalde sizin bildiğiniz.