Max. 1500 TL 144 HZ 1 ms Monitör Önerisi

Hocam bu kadar net konuşmanız nasıl oldu? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Yani bilgileniyim diye. Takip ettiğim bir kanal topladığı sistemleri ben de çok beğenmiyorum. Başka bir sorun olmuş herhalde sizin bildiğiniz.

Hocam o arkadaş sponsorluk aldığı için övüyor. Alıyor sponsorluğu, sonra iyi bir marka gibi tanıtıyor. Sistemleri içinde aynı. Videoda güzel ürünler koyuyor, 1 hafta geçmeden hemen İncehesap parçaları değiştirerek daha pahalıya satıyor. Yani daha ucuz, daha kalitesiz parçaları normal fiyatından daha yüksek fiyata satıyor.

Öyle bir hal almış ki bu taraf tutuculuk yani sizin markanız olmasa bile ölesiye savunursunuz. Yıllar önce AMD ekran kartını beceremez yapamaz edemez diyenler bile şimdi AMD kullanıyor. Firmaların elbette hataları olur önemli olan firmaların bu hatalarının farkına varmasıdır. Sizin o firmaya nefret kusmanız veya onu tercih eden birini aptal gibi hakaret etmeniz hiç bir şeyi değiştirmez. Lütfen artık şunu anlayın dandik bile olsa adam onu seviyordur bu sizi ilgilendirmez sadece ona güzel bir dille şunu kullanırsan daha iyi demeniz yeterli olacaktır. Umarım beni anlarsınız :).
Arkadaşım iyi misin sen? AMD nerde Gamepower nerde? Donanımarşivi dediğin kanal sadece aldığı paraya bakar, Gamepower, JD, Everest gibi salak saçma markaları över, alırsın 3 ay sonra elinde kalır kanala bir girersin yakın zamanda para basmadıysalar o markadan video esmez kanalda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı