SSD'yi çıkarıp kaliteli, Önbelleği yüksek, 7200RPM bir HDD almalısınız. Kalan sistem gayet güzel. Aynı sistemi ben kullanıyorum. Monitör de aynı. Forumca everest, frisby gibi markaları önermiyoruz. Çünkü şans ürünleridir. 1 kişiye iyisi çıkart 10 kişiye kötüsü çıkar. Ben bir kumara girmiş oldum Everest SGM-X6'yı alarak. Ama gayet memnunum. Ama memnun olmayanların sayısı çok fazla. CS:GO oynarken vs çok rahat oynuyorum. Daha kaliteli çevre birimleri alabilirsin. Hoparlörden ise şüphen olmasın çok kaliteliler. Ben şuan onları kullanıyorum HDD'ni 240GB alıp eski HDD'ni depolama için kullanırsan diğerlerine paran da kalmış olur. Ozaman diğer çevre birimlerine yatırım yapabilirsin.
Yok canım o kadar da abartıldığı kadar değil. Ben şuan 160GB 7200RPM kullanıyorum. 30GB'si boş ama fişek gibi çalışıyor. GTA 4'e Loading kısmında 2 resimde giriyorum(Normalde 8'dir). SSD sonuçta 120GB olucak. GTA 5 yüklesen + Driverler ile Windows 10 yüklesen anca sığıyor hatta indirme işlemini de sayarsak eski HDD'ne çok gerek duyucaksın ki dosya transferi 7200RPM'ye göre 2-3dk oynama olucak en az ki bu da az süre değil. SSD çok yüksek bütçelere uygun.
Sence bu disk uygunmu? Bunu alırsam biraz olsun klavye be fare bütçesi artıcaktır. Western Digital WD5000AAKX Dahili Hard Disk Birde bu diskin toshiba marka olanı var o daha ucuz o olurmu?
@furkanxdgs4 Senin önerdiğin maksimum 65-70 TL ye klavye ve fare önerin varmı?