Max 1900 TL Herşey Dahil Sistem Toplama

Hocam sisteminiz gayet iyi olmuş, bütçeyi 2000 Tl yapıp klavye, mouse ve höporlör gibi bileşenleri daha kaliteli almalısın ve SSD yerine HDD al. Bu

SSD'yi çıkarıp kaliteli, Önbelleği yüksek, 7200RPM bir HDD almalısınız. Kalan sistem gayet güzel. Aynı sistemi ben kullanıyorum. Monitör de aynı. Forumca everest, frisby gibi markaları önermiyoruz. Çünkü şans ürünleridir. 1 kişiye iyisi çıkart 10 kişiye kötüsü çıkar. Ben bir kumara girmiş oldum Everest SGM-X6'yı alarak. Ama gayet memnunum. Ama memnun olmayanların sayısı çok fazla. CS:GO oynarken vs çok rahat oynuyorum. Daha kaliteli çevre birimleri alabilirsin. Hoparlörden ise şüphen olmasın çok kaliteliler. Ben şuan onları kullanıyorum :) HDD'ni 240GB alıp eski HDD'ni depolama için kullanırsan diğerlerine paran da kalmış olur. Ozaman diğer çevre birimlerine yatırım yapabilirsin.

Hdd alsam sistem çok yavaş olurmu?
Yok canım o kadar da abartıldığı kadar değil. Ben şuan 160GB 7200RPM kullanıyorum. 30GB'si boş ama fişek gibi çalışıyor. GTA 4'e Loading kısmında 2 resimde giriyorum(Normalde 8'dir). SSD sonuçta 120GB olucak. GTA 5 yüklesen + Driverler ile Windows 10 yüklesen anca sığıyor hatta indirme işlemini de sayarsak eski HDD'ne çok gerek duyucaksın ki dosya transferi 7200RPM'ye göre 2-3dk oynama olucak en az ki bu da az süre değil. SSD çok yüksek bütçelere uygun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı