İlk kez sizden duyuyorum.Akkonun switchleri piyasadaki en kaliteli switchler bile olabilir ama siz bilirsiniz. Çoğu custom klavyede baya bir tercih ediliyor.
İlk kez sizden duyuyorum.Akkonun switchleri piyasadaki en kaliteli switchler bile olabilir ama siz bilirsiniz. Çoğu custom klavyede baya bir tercih ediliyor.
Bulunabilecek en iyi f/p switchler arasına girer.Akko switch kullanan duydunuz mu hiç? Sanmam.
Bir araştırmanızı öneririm. Akko zaten epomaker gibi çok kaliteli bir marka. Heleki switchlerini duymamanıza şaşırdım açıkçasıİlk kez sizden duyuyorum.
Tr için hyperx abs keycaps satıyor Türkçe olmayan versiyonları pbt açıkçası çok büyük ayrımcılık bu. Üstüne TR versiyonu daha pahalı.Akko piyasanın en iyi 2 markasından birisidir.
Bu arada customa döneceksek bütçenin artması lazım ve de bilek desteği şartı kalkması lazım.
Dediklerim okeyse gmk67 kasa, Switch olarak Akko'nun yukarıda atılan Switch'leri, keycaps için de TR HyperX alınır.
380tlye switch bulunabiliyor. MeselaCustom yapılacaksa gmk 67 mevcut. Akko switch bir de üstüne keycaps alınarak 2.5 K gibi bir fiyata toplanabilir. Ama 2000 TL gibi bir fiyata toplamak pek mümkün değil eğer kaliteli bir şey tercih edilecekse çünkü kit tek başına 1200 TL. Zaten switchler 800-1000 TL tek başına
Doğru diyorsunuz ktt kang fiyat performans bir switch ama cidden sağlam bir keycap seti ve çok iyi switch isteniyorsa 2.5K olur380tlye switch bulunabiliyor. Mesela Eki Görüntüle 2130098
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.