Max. 2000 TL Laptop önerisi

Zaten verdiğin bütçe dediğin işler için uygun değil öncelikle montaj vb işlemler için en az 3500 civarı olması Gta 5 FulHd ayarlarda high grafik ayarlarında rahat oynayabilmen için en az 3000 Tl bütçe lazım bütçeni arttır.

Ben yaklaşık 1.5 yıldır asus k555ub kullanıyorum fiyatına göre alınabilecek en iyi laptoplardan deneyimlerimden bahsedecek olursak malzeme kalitesi fena değil pilden çıkarınca laptop kendini kaybediyor google da yazı bile yazamıyorsun hele ki %10 a düşünce arada bi takılmalar oluyor ama genel olarak iyi oyun performansında cs de low da 120-180fps arası ama çok ısınıyor bu ısınma performans düşürmüyor ama gerçekten rahatsız edici cs de ısınan tarafın wasd tuşları ve etrafı olması da büyük bir hata ekrana gelince o kadar kötü değil ama çok iyi de değil.Ayrıca laptopu ilk aldığımda anakart yandı değiştirdiler sıkıntı olmadı 2200 e bimeksten almıştım. 12 gb lık deil de 8 gb lık modelini almanı tavsiye ederim çok kötü anlattım farkındayım kusura bakmayın. benden bu kadar

gta 5 de low da 60 fps miş deneyimlemedim ama videolar öyle gösteriyor.Just cause3 de low ayarlarda ortalama 40 fps ets 2 yi ultrada sıkıntısız oynayabilirsin şarzdan çıkarmadıkça rocket ligde ultrada ısınıyor lowdada ısınıyor ama içim daha rahat oluyor diyebilirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı