Max 200TL mouse tavsiyesi

Avuç içi oynamıyorsan sorun olmayabilir bence Rival 110 al G102'den biraz daha büyük, fareyi bir kere alıyorsun kanka 50 lira daha ver bence Rival 110 al
corsairi bilmiyorum güzel olabilir XPG alma bence arkadaş fps oyunu oynuyormu bilmiyorum ama bilgindik marka al ips değerine bak ne marka alıcaksanda 180 altında olmasın reis

Avuç içi oynamıyorsan sorun olmayabilir bence Rival 110 al G102'den biraz daha büyük, fareyi bir kere alıyorsun kanka 50 lira daha ver bence Rival 110 al
corsairi bilmiyorum güzel olabilir XPG alma bence arkadaş fps oyunu oynuyormu bilmiyorum ama bilgindik marka al ips değerine bak ne marka alıcaksanda 180 altında olmasın reis
COD Warzone oynuyorum çok başarılı. Ayrıca XPG çok bilindik kaliteli bir markadır.

Rival 110 ile G102 arasında 0.4-0.5 cm lik bir fark fark uzunluk açısından, bunun için 100TL fazla vermeye değer mi?
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...VV2kVoG4e_hRauJzjQ0be9goOZC5rwQBoCwKAQAvD_BwE bu mouse nasıldır sizce? geçen ay bime gelmiş.
G102 almaya karar verdim, umarım küçük olması sorun çıkarmaz ve kolay alışırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı