Max 2700 TL tablet önerisi

muz4ffer

Decapat
Daha fazla  
Alınacak tablet ders ve dizi-film amaçlı olarak kullanılacak çok sık olmasa da oyun oynanma ihtimali var. Aklımda S6 Lite var, hafızasıyla, bataryası ve s pen ile beni cezbetti fakat bütçeyi 300 TL artırarak iPad 8 almak da mantıklı geliyor ama 32 GB hafızanın pek yeteceğini düşünmüyorum ve S6 Lite'ye göre yaklaşık 600-700 TL daha pahalı. Bu arada alınacak olan tablet 3 yıl civarı kullanılacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

İpad.

32 GB pek yeterli olmayabilir. Fotoğraf çeker misiniz bilmiyorum fakat oyun ve dosyalar derken 32 GB sıkıntı çıkarır. O fiyata daha iyi bir tablet olmadığı için yine iPad alın derim. En kötü iCloud Drive kullanırsınız.

Alınacak tablet ders ve dizi-film amaçlı olarak kullanılacak çok sık olmasa da oyun oynanma ihtimali var. Aklımda S6 Lite var, hafızasıyla, bataryası ve s pen ile beni cezbetti fakat bütçeyi 300 TL artırarak iPad 8 almak da mantıklı geliyor ama 32 GB hafızanın pek yeteceğini düşünmüyorum ve S6 Lite'ye göre yaklaşık 600-700 TL daha pahalı. Bu arada alınacak olan tablet 3 yıl civarı kullanılacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Kesinlikle iPad. iPad 1 var bizde. Bataryası öldü ama diğer tüm donanımlar hala çalışıyor.(Zoom açıyor :D)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı