Çözüldü Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablette kalem var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReCevik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Az önce MediaMarkt'tan Samsung Galaxy Tab S6 Lite gri olan modelini aldım aldıktan sonra teknik özelliklerine baktığımda kalemin yanında hayır yazıyordu ürünün diğer renginde kalemin yanında evet yazıyordu. Kalem olmayacağını düşünüp müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün görsellerinde kalem olduğunu söyledi kalemle birlikte gönderilir dedi. Doğru mudur daha önce yaşayan var mı? Çünkü aynı renk diğer tabletinde fiyatı aynı bununda sorun yaşıcağımı düşündürttü yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_1942.png
    IMG_1942.png
    127,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1943.png
    IMG_1943.png
    68,2 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm
Evet, var. Kutudan da çıkıyor kalem.

1754393099619.png

Hatta resimlerde varmış. S serisi tabletlerin hepsinde kalem çıkıyor.
Çıkıyor kral geçen sene ben de YKS için almıştım bütçen varsa daha birkaç model daha üstlere bakmanı öneririm kesinlikle iş görüyor ama yavaş kaldığı noktalar olabiliyor birden fazla uygulamayı ekranlara böldüğün zaman.

Reis hem iş görsün hem de öğrenci indiriminden yararlanmak için bunu seçtim, YouTube PDF şeklinde kullanacağım sadece, bir şekil idare edeceğim sağ ol tavsiyen için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı