Arkadaşlar yeni sistem topladım, klavye ihtiyacım var. Max 300 TL verebilirim, mekanik olması şart degil renkli olması şart degil. RGB ne demek onu bile bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tek isteğim olursa bilek desteği ve kaliteli olup beni üzmeden idare etmesi.
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Arkadaşlar yeni sistem topladım, klavye ihtiyacım var. Max 300 TL verebilirim, mekanik olması şart degil renkli olması şart degil. RGB ne demek onu bile bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tek isteğim olursa bilek desteği ve kaliteli olup beni üzmeden idare etmesi.
Trust gxt890 cada almanı öneririm. Bilek desteği mevcut değil fakat malzeme kalitesi iyi olmakla beraber RGB ve outemu Red Switch bulunuyor. Bi bakmanı ve incelemeni öneririm.
Kişisel bir durum bu. Benim düşüncem edilebilir. Fakat bilek desteği olmak zorunda diyorsanız tercih etmeyebilirsiniz. Kullanacak olan sizsiniz. Gönlünüze sinmediyse başka modellere de bakın.