Max 300 TL klave önerisi

emresoyak

Hectopat
Arkadaşlar yeni sistem topladım, klavye ihtiyacım var. Max 300 TL verebilirim, mekanik olması şart degil renkli olması şart degil. RGB ne demek onu bile bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tek isteğim olursa bilek desteği ve kaliteli olup beni üzmeden idare etmesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni sistem topladım, klavye ihtiyacım var. Max 300 TL verebilirim, mekanik olması şart degil renkli olması şart degil. RGB ne demek onu bile bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tek isteğim olursa bilek desteği ve kaliteli olup beni üzmeden idare etmesi.

Trust gxt890 cada almanı öneririm. Bilek desteği mevcut değil fakat malzeme kalitesi iyi olmakla beraber RGB ve outemu Red Switch bulunuyor. Bi bakmanı ve incelemeni öneririm.

Trust GTX890 tavsiye eden arkadaşlar bilek desteği olmasa da tercih edilebilir mi cidden?

Kişisel bir durum bu. Benim düşüncem edilebilir. Fakat bilek desteği olmak zorunda diyorsanız tercih etmeyebilirsiniz. Kullanacak olan sizsiniz. Gönlünüze sinmediyse başka modellere de bakın.
Trust GTX890 tavsiye eden arkadaşlar bilek desteği olmasa da tercih edilebilir mi cidden?

Trust Gxt 890 Cada modelini almayacaksanız 2. önerim SkyRose arkadaşımızın da önerdiği Logitech G213 Prodigy olacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı