Max 300 TL'ye tablet önerisi

Kardeşim merhaba, ben dün hızlıal sitesinden şu tabletin siparişini verdim.
Normal fiyatı 401.20 TL ,
şu an indirimde 259.90 TL,
puanlarla birlikte 253 liraya geldi. Kargo da ücretsiz.
Kutu içeriği de; kılıf, temizleme bezi, kulaklık, dokunmatik kalem, otg kablo, Fiyatına göre özellikleri güzel duruyor. Ben de uygun fiyatlı aradığım için bunu aldım,
yarın elime ulaşmış olur heralde.
Teknik özellikleri altta. Linkini de veriyorum. Bir incele derim...
www.hizlial.com: Codegen Novatab 10.1'' 16GB Tablet 10543925 | hızlıal.com
Codegen-NovaTab_26.jpg

baştan söylemiş olalım 300 tl'lik tabletlerden çok yüksek bir performans bekleme bende aldım tablet 3 hafta önce ilk 2-3 gün elimdeydi sonra elimi sürmedim . O yüzden eğer oyun için felan alcaksan ram'ini ve ekran çözünürlüğünü yüksek tutmaya çalış buda fiyattını arttırcaktır zaten tablettin.

baştan söylemiş olalım 300 tl'lik tabletlerden çok yüksek bir performans bekleme bende aldım tablet 3 hafta önce ilk 2-3 gün elimdeydi sonra elimi sürmedim . O yüzden eğer oyun için felan alcaksan ram'ini ve ekran çözünürlüğünü yüksek tutmaya çalış buda fiyattını arttırcaktır zaten tablettin.
Mert Bey, Yukarıda linkini verdiğim tablette Rockchip RK3188 4 çekirdek 1.60 GHZ hızında işlemci, 2 GB Ram, 4 çekirdek MALİ 400 MP4 ekran kartı ve 16 GB Dahili Depolama, 6000 MaH Batarya ve Androd 4.4.4 KitKat mevcut. Ekran boyutu 10.1"... Fiyat da 259.90 TL.
Almak isteyen arkadaşlar Fiyat-Performans açısından değerlendirebilir gibime geliyor...

Bence özelliklerine göre güzel ekranı keşke hd olsaymış hd ye yakın ama hd değil piksek sayısı da ekranın kalitesi anlamında bi bilgi verebilr. Birde bu tür tabletleri eğer tv ye bağlamak istiyorsanız hdmi girişinin uyumlu olup olmadığı araştırılmalı bazı tabletlerin tv ye bağlanamadığını okumuştum. Genel olarak güzel fiyatına göre güle güle kullanın :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı