Roherty
Hectopat
Daha fazla
Monster'da 240GB SSD yerine 1TB HDD konuluyorsa onu tercih etmeyi düşündüm. Arada 50 TL fark var ve Monster'ın soğutması, malzeme kalitesi ve IPS ekranı cezbetti.
Monster Linki : Abra A5 V6.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Eğer 240GB SSD'nin yerine 1TB HDD koyamazsam da 12GB RAM'i ile diğerinin önüne çıkan fakat ısınma problemi ve ekran kalitesi konusunda eleştiriler olan X550VX modelini de düşündüm.
Asus Linki : Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 12GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos
Siz hangisini daha mantıklı ve performanslı bulursunuz ?
GTA 5, CS GO, LoL ve bazı güncel story veya online oyunları oynarım Medium-High ayarda akıcı olması yeterlidir.
Çizim olarak Autocad ve benzeri programlar kullancağım. Bir kaç yıl sonra üç boyutlu çizimde de işimi görebilecek bir şey almam lazım bütçem 3000TL fazlası mümkün değil bunlardan iyi seçenek varsa onu da yazabilirsiniz.
Monster Linki : Abra A5 V6.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Eğer 240GB SSD'nin yerine 1TB HDD koyamazsam da 12GB RAM'i ile diğerinin önüne çıkan fakat ısınma problemi ve ekran kalitesi konusunda eleştiriler olan X550VX modelini de düşündüm.
Asus Linki : Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 12GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos
Siz hangisini daha mantıklı ve performanslı bulursunuz ?
GTA 5, CS GO, LoL ve bazı güncel story veya online oyunları oynarım Medium-High ayarda akıcı olması yeterlidir.
Çizim olarak Autocad ve benzeri programlar kullancağım. Bir kaç yıl sonra üç boyutlu çizimde de işimi görebilecek bir şey almam lazım bütçem 3000TL fazlası mümkün değil bunlardan iyi seçenek varsa onu da yazabilirsiniz.