Max 3200 TL Laptop Tavsiyesi

Harun Bakırtaş

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2016
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda maksimum 3200 TL'ye bir laptop almayı planlıyorum. Bu forumdan takip ediyorum başlıkları bu bütçenin biraz üstüne Dell Inspıron 7559'u önermişler ama bildiğiniz gibi onun fiyatı 3200 TL'den yüksek.

Benim bu laptopu almam haziran ayını bulabilir. Karne indirimi vs. bu laptopun fiyatının benim bütçeme kadar düşme ihtimali var mıdır ? Eğer yoksa bana bu bütçeye uygun bir laptop önerebilir misiniz, şimdiden teşekkür ederim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haziran ayına kadar alamayacaksanız haziran ayına yakın bir zamanda konu açın. O zamana kadar birçok yeni ürün çıkabilir.
 
Kardeşim bende laptop bakıyorum 1-2 aydır dolaşıyorum almışken iyisini alıyım diyorumda kafamda netleştiremiyorum dell7559 kasa kalitesi beni biraz korkutuyor asus x550jx xx171d bakarken bir üst modeli geldi vx 147 ondada tek fan mevcut buda beni korkutuyor fiyatıda 31000 3200 sularında. Dell7559 geçen sadecenotebookda 3.179tl kadar düştü fakat şuan gene artış göstermiş 3k 3.2k verip rahat bi laptop alamamak gerçekten can sıkıcı
 
ben de aynı araştırma içindeyim bir kaç gündür ve en sıcak olduğum bilgisayar msi gl62 incelemesi yapılan bilgisayar. alternatif olarak monster vb var ama onların kasalarını hiç beğenmiyorum arkadaşımda var ve normal çalışmadaki fan sesi bile rahatsız ediyor monsterın. msi hem kasa olarak daha iyi bence hem de donanım olarak benim ihtiyacıma yanıt verebilir nitelikte olduğunu düşünüyorum. kendi ihtiyacın ve bilgisayarın potansiyelini kıyaslayarak karar ver bence saygılar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı