Sistem güzel, bir de SSD sığdırabilirseniz mükemmel olur. İnanın bana, HDD'nin hızından sonra SSD'nin hızı, insana ilaç gibi geliyor 
Ben ilk başta ssd sonra hdd almanızı öneririm en azından işletim sistemini ssd ye kurarsınız ve ciddi bir hız farkı oluşur. Ardından hdd alıp oyunları fazla fazla yüklersiniz.Dolar çok yüksek malesef 3500 TL geçemiyorum, ilerde ilk SDD daha sonra 8 GB RAM eklerim.
Katılıyorum. 8 GB RAM, böyle bir ekran kartı için sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum.Ben ilk başta ssd sonra hdd almanızı öneririm en azından işletim sistemini ssd ye kurarsınız ve ciddi bir hız farkı oluşur. Ardından hdd alıp oyunları fazla fazla yüklersiniz.![]()
1 TB HDD'den 250 GB SDD düşmek çok kısıtlı alan oluşturur benim için. SDD gerçeği su götürmez bir kavram fakat şuan piyasa el yakıyor, bayağı eski bir PC'den yeni bir PC'ye geçeceğim için yine benim için hızlı gelecektir, dolar da belki Amerika ya meteor düşer veya TBMM'nin altında petrol bulunursa düşer de daha uygun alabiliriz.Ben ilk başta ssd sonra hdd almanızı öneririm en azından işletim sistemini ssd ye kurarsınız ve ciddi bir hız farkı oluşur. Ardından hdd alıp oyunları fazla fazla yüklersiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.