Max. 400 TL sessiz mekanik klavye önerisi

Suvolta

Hectopat
Yer
Ankara-İstanbul-Trabzon
Daha fazla  
Başlıkta da söylediğim gibi Max. 400 TL mekanik sessiz klavye önerilerini bekliyorum. RGB şart değil, bilek desteği olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon yanlış görmüşüm benim hatam.

Sessizden kastınız nedir bilmiyorum ama 2 tane mekanik klavyem oldu ve etraftaki arkadaşlarımın klavyelerini de biliyorum pek sessiz olanını görmedim :) Bulabilirseniz imzamdaki klavyeden çok memnunum. Ama sesli söleyim XD

Sessizden kastınız nedir bilmiyorum ama 2 tane mekanik klavyem oldu ve etraftaki arkadaşlarımın klavyelerini de biliyorum pek sessiz olanını görmedim :) Bulabilirseniz imzamdaki klavyeden çok memnunum. Ama sesli söleyim XD
Bildiğim kadarıyla siyah, kahverengi ve kırmızı switchler daha az ses çıkartıyor.

Keşke biraz indirim yapsanız da alabilsek. A101'den aldığım klavyeyle idare etmeye çalışıyorum. 😄
CK350 red moıdelimizi önerebilirim. Red switchler diğer switchlere göre daha az ses çıkartır.

Çok daha sessiz olsun, mekanik gibi olsun diyorsanız mekanik hisli modelimiz MK110' a bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı