Sırf Teknobiyotik topladı diye sistem alınmaz. O zaman ben de size bir örnek vereyim, R3 1200, RX570 ve TX kasa & TX 400W PSU'lu bir sistem vardı. Neresi alınabilir bu sistemin? En dip bileşenleri koymuşlar. Öyle sırf Teknobiyotik topluyor diye önermeyelim, şu alınabilir dediğiniz bir şey varsa atın. Böyle yardımcı olmuyorsunuz.Teknobiyotik iki ayda bir falan fırsat sistemi çıkartıyor. Ama dolar bu denli kafayı yemişken zor. Dolar 5.90 iken RTX 2060 ve Ryzen 5 3500X'li sistemleri 4600 TL, 1660 SUPER ve Ryzen 5 1600'lü sistemleri 3500 TL idi. Yani en uygun sistemleri onlar topluyor. İnsanlar oraya çok ön yargılı yaklaşıyor çünkü ASRock marka anakart ve Galax marka ekran kartı kullanıyorlar. Şu ana kadar bu iki markadan şikayet edeni görmedin. Eğer marka takıntın yoksa Teknobiyotik'in fırsat sistemlerini bekleyebilirsin.
Sırf Teknobiyotik topladı diye sistem alınmaz. O zaman ben de size bir örnek vereyim, R3 1200, RX570 ve TX kasa & TX 400W PSU'lu bir sistem vardı. Neresi alınabilir bu sistemin? En dip bileşenleri koymuşlar. Öyle sırf Teknobiyotik topluyor diye önermeyelim, şu alınabilir dediğiniz bir şey varsa atın. Böyle yardımcı olmuyorsunuz.
@HasanPotter en ucuz bileşenleri kullanarak ben de F/P sistem toplarım. Umarım fark ediyorsunuzdur, ekran kartını yüksek tutup diğer parçaları dip kalite koyuyorlar. Sonra FPS testi yapıyorlar, insanlar da o testlere kanıp alıyor. Bunu sadece Teknobiyotik değil, birçok firma yapıyor.
Artık PC ile en ufak bir alakası bile olmayan "youtuber"lar sürekli firmalarla anlaşıp hazır sistem çıkartıyor, para ceplerine girecek ya, öv Allah öv.
Tekrar söylüyorum; güzel, F/P dediğiniz sistem varsa atın, yoksa şu firmanın PC'leri güzel demeyin. Bu cümle genelini kapsıyor.
Galax ve ASRock'da tanınmadık marka değil bu arada. Kötü bir marka da değil, iki markanın da çok kaliteli ürünleri var. Sadece Türkiye pazarında MSI, ASUS vb. kadar yaygın değiller. Bu yüzden bilmeyen bilmiyor.
Umarım net ifade edebilmişimdir...
Tabi güç kaynağı konusunda +80 olmadan kullandıkları oluyor o da yükseltme bölümünden max 100 TL gibi bir fiyat ile halledilebiliyor@HasanPotter En ucuz bileşenleri kullanarak ben de F/P sistem toplarım. Umarım fark ediyorsunuzdur, ekran kartını yüksek tutup diğer parçaları dip kalite koyuyorlar. Sonra FPS testi yapıyorlar, insanlar da o testlere kanıp alıyor. Bunu sadece Teknobiyotik değil, birçok firma yapıyor.
Artık PC ile en ufak bir alakası bile olmayan ''youtuber''lar sürekli firmalarla anlaşıp hazır sistem çıkartıyor, para ceplerine girecek ya, öv Allah öv.
Tekrar söylüyorum; güzel, F/P dediğiniz sistem varsa atın, yoksa şu firmanın PC'leri güzel demeyin. Bu cümle genelini kapsıyor.
Galax ve Asrock da tanınmadık marka değil bu arada. Kötü bir marka da değil, iki markanın da çok kaliteli ürünleri var. Sadece Türkiye pazarında MSI, Asus vb. kadar yaygın değiller. Bu yüzden bilmeyen bilmiyor.
Umarım net ifade edebilmişimdir...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.