Max. 4500 TL'ye Oyun PC Toplama

Daha sistemin montajını yapmak konusunda kendine güvenemeyen birine O.C edilebilir bir sistem önermenin bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.

Vatan pc PC'yi kurup gönderiyor ve gaming 3 anakart ile tek tuşla O.C. edilebiliyor. Hiç sıkıntı çekmezsin bilgiye ya da tecrübeye ihtiyaç yok.

Arkadaşlar Anakartı ve İşlemciyi yükselttim, bu nasıl oldu ?

i5 4590 alın, 2 gigahertz için fark ödemeye gerek yok.
Soğutucu tabii ki faydalı olur fakat hız aşırtma işlemi uygulanmayacağı için gerek yok, yani ordan kısabilir başka yere yatırabilirsiniz.
WD Blue kesinlikle öneririm. 6 senedir bizzat kullanıyorum, taş gibi. Ayrıca soğutucu çıkartılıp WD Black alınırsa tadından yenmez.
75 Hertz çok güzel bir monitör var, boyutu ve gecikme değerleri güzel. Buyurun;
BenQ EW2440L 24" 4ms (Analog+HDMI+MHL-HDMI) Full HD Led Fiyatı

Ayrıca tasarımına hastayım

Daha sistemin montajını yapmak konusunda kendine güvenemeyen birine O.C edilebilir bir sistem önermenin bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.
Overclock ahım şahım bir şey değil. Araştırarak da öğrenilebilir.

Arkadaşlar Anakartı ve İşlemciyi yükselttim, bu nasıl oldu ?

Eki Görüntüle 86161

Hocam sizin kafanız bu kadar yorumla baya bir karışmıştır diye düşünüyordum karışmamış güzel Hocam bak şimdi, 4690K yerine 4590 alıyorsun işlemcini. Soğutucu alıp almamak sana kalmış. O.c yapmayağından dolayı almamak yerine işlemcinin kendi fanını kullanabilirsin. Ama ben maximum ömründe kullanmak istiyorum dersen seçtiğin soğutucu ideal alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…