Max. 4500 TL'ye Oyun PC Toplama

Ekran Resmi 2015-07-11 16.07.28.png

Monitör ve soğutma daha üst seviye. Bu sistem alınabilir.

Hocam cidden kafam çok karıştı ve en son şu sistemde karar kıldım. Bunun üzerinden önerilerinizi bekliyorum. Dediğiniz ekran kartını almadım çünkü montajı hayatta yapamam.. Gönderdiğiniz monitör 60 Hz sizce bu düşük değil mi ? Bu sistem + bir adet monitör 4300 civarına kapatırsak çok iyi olacaktır, değişikliklerinize de açığım.

Eki Görüntüle 86146
i5 4590 alın, 2 gigahertz için fark ödemeye gerek yok.
Soğutucu tabii ki faydalı olur fakat hız aşırtma işlemi uygulanmayacağı için gerek yok, yani ordan kısabilir başka yere yatırabilirsiniz.
WD Blue kesinlikle öneririm. 6 senedir bizzat kullanıyorum, taş gibi. Ayrıca soğutucu çıkartılıp WD Black alınırsa tadından yenmez.
75 Hertz çok güzel bir monitör var, boyutu ve gecikme değerleri güzel. Buyurun;
BenQ EW2440L 24" 4ms (Analog+HDMI+MHL-HDMI) Full HD Led Fiyatı

Ayrıca tasarımına hastayım :)

Arkadaşlar Anakartı ve İşlemciyi yükselttim, bu nasıl oldu ?

Eki Görüntüle 86161

Hocam sizin kafanız bu kadar yorumla baya bir karışmıştır diye düşünüyordum karışmamış güzel :D Hocam bak şimdi, 4690K yerine 4590 alıyorsun işlemcini. Soğutucu alıp almamak sana kalmış. O.c yapmayağından dolayı almamak yerine işlemcinin kendi fanını kullanabilirsin. Ama ben maximum ömründe kullanmak istiyorum dersen seçtiğin soğutucu ideal alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı