Max. 50 TL Cpu Soğutucu Önerisi

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 5.603
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kolay fakat benim aile her şeye karıştığı için 80 TL. onlara büyük bir miktar gibi görünüyor ve izin vermiyorlar. 40 TL diyerek zor ikna ettim.

Evet bende geçen PC'yi temizlerken bak anne bu SSD 281 TL verdim dedim e bir de küçük bir şey. İyi halt ettin hiç akıl yok sende dedi. :D Ekran kartını gösterdim 2 fana 700 TL'mi verilir gibisinden. :D Hocam aldım deseniz ve üstüne biriktirseniz. Linkini verdiğiniz fan sizi stok fanın sesinden kurtarır ve az da olsa biraz daha soğutur diye düşünüyorum.

Her şeyi biliyorlar. :D Fatura falan isterler şimdi hatta babam yanımda gelecek sanırım. Keşke kullanan birine denk gelsekte söylese yahu çok merak ettim. :D Almam lazım yoksa bir daha alamam.

O zaman size T2 ile mutluluklar dilemekten başka bir şey diyemiyeceğim. Vatan elemanları ile babanın kafasına girmeye bak. Hyper 103 baba bu de. Zehir gibi mavi ledi var de. De bir şeyler de fiyatını sona bırak :D

Zorlamakta istemiyorum boş ver. :D Alırım ya bu soğutucuyu elbet iyidir herhalde stok fandan.

Anakartı sökmen gerekmeyebilir ama sen genede anakartı sök. Anakartın altında tozlar olabilir. Bu bahaneyle kasayı da temizlemiş olursun. İşlemcinin üzerindeki termal macunu iyice sil daha sonra termal macunu sür. Çok fazla sürmene gerek yok, ince bir tabaka bırakman yeterli. Macunu sürerken küçük bir kağıt yardımıyla her tarafına iyice macunu sürebilirsin veya alacağın soğutucuyu birkaç kez işlemcinin üzerine sürterek macunu yayabilirsin. Soğutucuyu takmadan önce altındaki korucuyu şeyi çıkar, parmağınıda bandırma :D Üzerindeki statik elektriği prizlerdeki topraklama yerlerine, kapı kollarına veya herhangi metale değerek boşaltabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı