Max 500 TL mouse önerisi

2 mouse arasında kaldım. Razer Viper Mini mi Logitech G203 mü çok arada kaldım.

G203 berbat. Viper Mini de fiyatını hakketmiyor bence eskiden yarı fiyatından daha ucuzdu.

2 mouse arasında kaldım. Razer Viper Mini mi Logitech G203 mü çok arada kaldım.

Hocam arkadaşımda Logitech var Razer Viper Mini'ye göre ağır bir mouse Razer Viper Mini elin orta veya küçükse çok iyi hesabımda incelemesi var Logitech elin büyükse ve daha ağır takılırım diyerson iyi ben alacak olsam Razer alırdım 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Hocam arkadaşımda Logitech var Razer Viper Mini'ye göre ağır bir mouse Razer Viper Mini elin orta veya küçükse çok iyi hesabımda incelemesi var Logitech elin büyükse ve daha ağır takılırım diyerson iyi ben alacak olsam Razer alırdım 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Hocam bugün Razer Viper Mini aldım. Almaya gittiğimde MediaMarkt çalışanına mouse alacağım dedim direk bana bunu önerdi :D bende zaten bunu alacağımı söyledim tavsiyeler için herkese teşekkür ediyorum elinize kolunuza sağlık.

Hocam bugün Razer Viper Mini aldım. Almaya gittiğimde MediaMarkt çalışanına mouse alacağım dedim direk bana bunu önerdi :D bende zaten bunu alacağımı söyledim tavsiyeler için herkese teşekkür ediyorum elinize kolunuza sağlık.

Hayırlı olsun hocam iyi kullanmalar bence doğru seçimi yaptınız.

Memnun musunuz ? Ben de Razer viper mini ve orochi v2 arasında kaldım.

Memnun musunuz? Ben de Razer Viper Mini ve orochi V2 arasında kaldım.

Eliniz küçük ya da ortaysa bence çok iyi. Benim elim küçük bence fiyatına göre diğer rakiplerinden çok iyi. Mesela ben önce G203 almayı planlıyordum. Öneri üzerine Razer Viper Mini'ye baktım. İyi ki de bakmışım. Çok memnunum :)

Ama kablosuz mouse seviyorsanız Orochi V2 alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı