Hocam şansınıza fiyat performans bir ürün buldum. Zeiron Omen X50 I5-3470 16gb 320gb 4gb Gt730 Oyun Pc Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
şahsen türkiyede o mevlalarda yok sıfır 2.el bile adam akıllı zor varSıfır mı arıyorsunuz? Yoksa 2. el mi?
H
Hocam şansınıza fiyat performans bir ürün buldum. Zeiron Omen X50 I5-3470 16gb 320gb 4gb Gt730 Oyun Pc Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hocam 2022 yılındayız. Bu fiyata bulamaz başka. Adam sıfır istiyor. Celeron işlemcili bilgisayarmı önereyim adama?Ne? Hocam yapma gözünü seveyim.
Hocam 2022 yılındayız. Bu fiyata bulamaz başka. Adam sıfır istiyor. Celeron işlemcili bilgisayarmı önereyim adama?
Ben olsam evime C4 alacağıma ikinci el bir şeyler almaya çalışırdım. En kötü Athlon 3000GLI bir APU alırdım. Hem daha ucuz hem yükseltmeye açık.
Hocam 2022 yılındayız. Bu fiyata bulamaz başka. Adam sıfır istiyor. Celeron işlemcili bilgisayar mı önereyim adama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.