Ne zamandır kullanıyorsun hocam? Kullandığın süre boyunca bir sorun oldu mu?Logitech f310 olabilir. Kendim de kullanıyorum
F710 kullanıyorum, F310'un kablosuz ve titreşimli olanını. Bu fiyata net en iyisi bu. En azından 3 ay sonra bozulacak modeller değiller. Direkt tak çalıştır. Xbox gamepad gibi görüyor ama D-Pad ve sol joystick'in yerleri farklı olduğu için PS düzeninde üretilmiş.Ne zamandır kullanıyorsun hocam? Kullandığın süre boyunca bir sorun oldu mu?
F710 kullanıyorum, F310'un kablosuz ve titreşimli olanını. Bu fiyata net en iyisi bu. En azından 3 ay sonra bozulacak modeller değiller. Direkt tak çalıştır. Xbox gamepad gibi görüyor ama D-Pad ve sol Joystick'in yerleri farklı olduğu için PS düzeninde üretilmiş.
Evet zorundasınız. İçinden çıkan kablo USB Wireless'ı uzatmak için. Ben monitörün altına yerleştirdim 20-30cm'den sorunsuz kullanıyorum.F710u kablosuz kullanmak zorunda mıyım yani içinden kablo çıkıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.