Max 7000TL ile Vatan Bilgisayar'dan PC Toplama

BalikŞuşişi

Kilopat
Makaleler
1

Kırmızı ile işaretlediğim bölümden monitörsüz en fazla 7000TL olan bir sistem toplayabilir misiniz?

Acelen yok ise tek tek toplayabilirsin. Acelen var ise hazır sistem alabilirsin.
Vatan’dan toplaman biraz pahalıya gelebilir. Özel bir sebebi yoksa başka yerlere de şans versen senin için daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Kendim için değil. Başka bir şehirde olan arkadaşım için. Babası "Vatan'dan olmazsa almam" demiş. Keşke başka siteleri kabul edebilse ama etmiyor .

Kendim için değil. Başka bir şehirde olan arkadaşım için. Babası "Vatan'dan olmazsa almam" demiş. Keşke başka siteleri kabul edebilse ama etmiyor .
O zaman haklısın ben sadece fazladan para ödememen için söyledim

Bu Vatan'da ne var da böyle 30 -50 yaşın ilgisini çekiyor.

Bu Vatan'da ne var da böyle 30 -50 yaşın ilgisini çekiyor.
Sanırım tek "güvenilir" yerin Vatan olduğunu düşünüyorlar .
Vatan'ın tekrardan çok büyük kazık olduğunu anlamama yardımcı olduğun için teşekkürler. Aşağıya PDF olarak bıraktım;
Teşekkürler. Ekran kartının soğutması nasıldır? Anakart, işlemci sıkıntı çıkartır mı? Kasa ve PSU iyi midir? Bir de BX500 sıkıntılı deniyordu. O ne oldu? Kusura bakmayın Intel sistemler hakkında hiçbir bilgim yok .
Herhangi bir fikri olan yok mu?

Son düzenleme:
Hocam yemek yiyordum kusura bakmayın. Zotac yılların markasıdır, soğutması iyi ve kart performanslıdır içiniz rahat olsun. i5-10400F, Ryzen 5 3600 gücünde çok güçlü bir işlemci. Yanına kullandığım B460 anakart ise Z serisi olmamasına rağmen h serisinden iyidir en azından. Yani B450M S2H gibi düşünün. Kasa ve PSU konusuna gelirsem o bütçede en iyisi onlar. Ek olarak 50 TL farka mesh panel olan şu da tercih edilebilir.
https://www.vatanbilgisayar.com/pc-...0w-mesh-panel-camli-gaming-kasa.html#yorumlarSon olarak BX500'e gelirsem, yeni ürünlerinde bütün o ısı sorunları ortadan kalktı. Üstüne kasa serin olacağı için ısınacağını düşünmüyorum.

Alacak kişiye hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…