BalikŞuşişi
Kilopat
- Makaleler
- 1
Kırmızı ile işaretlediğim bölümden monitörsüz en fazla 7000TL olan bir sistem toplayabilir misiniz?
Acelen yok ise tek tek toplayabilirsin. Acelen var ise hazır sistem alabilirsin.
Kendim için değil. Başka bir şehirde olan arkadaşım için. Babası "Vatan'dan olmazsa almam" demiş. Keşke başka siteleri kabul edebilse ama etmiyorVatan’dan toplaman biraz pahalıya gelebilir. Özel bir sebebi yoksa başka yerlere de şans versen senin için daha faydalı olur diye düşünüyorum.
O zaman haklısın ben sadece fazladan para ödememen için söyledimKendim için değil. Başka bir şehirde olan arkadaşım için. Babası "Vatan'dan olmazsa almam" demiş. Keşke başka siteleri kabul edebilse ama etmiyor.
Sanırım tek "güvenilir" yerin Vatan olduğunu düşünüyorlarBu Vatan'da ne var da böyle 30 -50 yaşın ilgisini çekiyor.
Teşekkürler. Ekran kartının soğutması nasıldır? Anakart, işlemci sıkıntı çıkartır mı? Kasa ve PSU iyi midir? Bir de BX500 sıkıntılı deniyordu. O ne oldu? Kusura bakmayın Intel sistemler hakkında hiçbir bilgim yokVatan'ın tekrardan çok büyük kazık olduğunu anlamama yardımcı olduğun için teşekkürler. Aşağıya PDF olarak bıraktım;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.