Max 8000 ₺ monitör önerisi

Bütçe
8000 ₺

acemibilgisayar

Hectopat
Daha fazla  
  • Günlük kullanım, film, dizi ve nadiren oyun oynamak
  • Monitörü çevirip yatağımdan görüntü, renk kaybı olmadan film, dizi izleyebilmek.
  • Gerektiğinde dikey kullanım yapabileceğim bir monitör bakıyorum. Oyunlarda (online olsun olmasın) ideali neyse o FPS'yi vermesi yeterli bana. Fazlasında gözüm yok. En az 2K, tercihen 4K çözünürlük istiyorum. 3080'li sistemle kullanmayı düşünüyorum (henüz sistem yok ortada). Bütçem esneyebilir, orada sorun yok. Önerilerinize açığım arkadaşlar, teşekkürler şimdiden.

Önerim şu olur:
Bence kaçırılmaması gereken bir monitör çünkü en iyi renk veren 2K monitörlerden birisi (Nano IPS'ler genelde bu konularda başarısız ancak bu monitörde Delta-E renk hassasiyeti ve HDR600 var.) ve 240 Hz de aktifleştirilebiliyor. Fiyatı çok uygun hatta nasıl bu fiyattan satılıyor hala anlamadım. Bedava resmen. Monitöre ihtiyacım olsaydı kapmıştım hemen.

3080'in 4K kullanımı o kadar iyi değil.

Önerim şu olur:
Bence kaçırılmaması gereken bir monitör çünkü en iyi renk veren 2K monitörlerden birisi (Nano IPS'ler genelde bu konularda başarısız ancak bu monitörde Delta-E renk hassasiyeti ve HDR600 var.) Ve 240 Hz de aktifleştirilebiliyor. Fiyatı çok uygun hatta nasıl bu fiyattan satılıyor hala anlamadım. Bedava resmen. Monitöre ihtiyacım olsaydı kapmıştım hemen.

3080'in 4K kullanımı o kadar iyi değil.

Ben az önce aldım bir tane bu yorumu gormesem fark etmezdim:) teşekkürler.

Edit: Önerdiğim Hepsiburada'da satılan 27M1F5500P/00 modeli, HB yetkilileri tarafından yanlış ürün kodu girildiği ortaya çıktı. Yani size gönderilecek olan monitör, VA panele sahip olan curved bir model 27M1C5500VL/00 ve bu modeli önermiyorum. İşin ilginç tarafı, satıcının Hepsiburada'nın bizzat kendisi olması bu rezalete engel olamamış olması. Türkiye, artık yaşanılamaz bir hale geldi maalesef ki.

Onun yerine size bu monitörü önereceğim:

Bu üzücü olaydan sonra Hepsiburada'ya güvenemiyorsanız:

Edit: Önerdiğim Hepsiburada'da satılan 27M1F5500P/00 modeli, HB yetkilileri tarafından yanlış ürün kodu girildiği ortaya çıktı. Yani size gönderilecek olan monitör, VA panele sahip olan curved bir model 27M1C5500VL/00 ve bu modeli önermiyorum. İşin ilginç tarafı, satıcının Hepsiburada'nın bizzat kendisi olması bu rezalete engel olamamış olması. Türkiye, artık yaşanılamaz bir hale geldi maalesef ki.

Onun yerine size bu monitörü önereceğim:

Bu üzücü olaydan sonra Hepsiburada'ya güvenemiyorsanız:
G-Sync yok sanırım war gibi yazmıslarda sadece gresync pre var

Evet, sadece FreeSync Premium var. Ancak, DP kablosuyla bağlanırsanız G-Sync de açılabiliyor.

Seçeneklerimi daralttım hocam. 27 inç, 2K, kavisli, asansörlü ve belki hoparlörlü (olmasa da olur) özelliklerde önerdiğiniz bir model var mıdır?

AOC C27G2U'yu beğendim fakat şansıma 2K'modeli kalmamış Full HD model var sadece.

Seçeneklerimi daralttım hocam. 27 inç, 2K, kavisli, asansörlü ve belki hoparlörlü (olmasa da olur) özelliklerde önerdiğiniz bir model var mıdır?
Asansörlü derken sadece yükseklik ayarı istiyorsun sanırım. O halde şunu öneririm:
Bu monitörde ghosting oldukça az ancak black smearing var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı