Max fiyat 2500 TL'ye VGN Dragonfly Wireless mouse F1 mi yoksa kablolu Razer DeathAdder V3 mü?

Bütçe
2000-3000

Sencrom

Decapat

Biri kablolu biri kablosuz farkındayım birbirinden farklı 2 klavye ama F/P olarak hangisi daha iyi, hangisi daha kaliteli? Kablo çok sorun değil aşırı bir şekilde ve ek olarak bir de.

Logitech G PRO X Superlight var bayağı uyguna geliyor, ama mouse 2020 teknolojisi olduğu için pek önermiyorlar. Deneyimli kişiler yardımcı ve fikir sahibi olursa manidar olurum, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com.tr Razer Cobra Pro RZ01-04660100-R3 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri bunlara baktım sensörleri bayağı güzel Viper Ultimate focus+ kullanması lazım diğeri focus Pro kullanıyor olması lazım.

Razer Viper V3 HyperSpeed Mouse gene focus Pro kullanan bir mouse daha sadesi.

Rehber: Oyuncu Farelerinde Kullanılan Sensörler, Özellikleri ve Sıralaması sensörlerede buradan bakabilirsiniz buraya göre yaptım seçimlerimi.

Ben olsam Razer Viper V3 HyperSpeed alırdım satışa sunulalı fazla olmadı ne de olsa.

Kablolu DeathAdder V3 bu bütçede saçma.

F1 Pro önermez misiniz aynı fiyat bandında çok da yorum gelmedi ama 2 farede kullananlar tavsiye verebilse keşke.

Shape bambaşka shape, DeathAdder V3 Wired o kadar parayı hak etmiyor. Onun yerine shape sorun yaratmayacak ise, VGN alınır bu paraya.

F1 Pro önermez misiniz aynı fiyat bandında çok da yorum gelmedi ama 2 farede kullananlar tavsiye verebilse keşke.

Evet alınır ama ondanda üstü var Viper 3 HyperSpeed mesela ondan üst bir sensörü var.

Tabii ki PAW3395 de çok iyi bir sensör sen bilirsin sana kalmış Viper 3 HyperSpeed pilli bir mouse haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…