Max Payne oyunları indirime girmişken aldım ancak Max Payne 1 Steam'de satın alınamadığı için alamadım. Dün korsan indireyim dedim ama yamasında bile virüs bulunca programlar sildim. Güvenli bir şekilde nasıl oynayabilirim?
Max Payne oyunları indirime girmişken aldım ancak Max Payne 1 Steam'de satın alınamadığı için alamadım. Dün korsan indireyim dedim ama yamasında bile virüs bulunca programlar sildim. Güvenli bir şekilde nasıl oynayabilirim?
Hocam bir aralar oynasana.com'da 18.50 Türk lirasına satılıyordu ben oradan 2. oyunu aldım ve sonra Steam'de satışa çıktı, diyeceğim o ki CD key almanızı tavsiye ederim tabii abartı fiyatları tercih etmeyin Türk lirası birimi ile 2 haneli fiyatlara bakın bulursanız ve link atarsanız ikrama geçer.
Hocam zaten her oyunu korsan oynuyorum :d Bence dolar aşırı arttığından oyunlar bu kadar arttı. Fakat yine de bir oyunun 60 dolar ve konsolun 300-400 dolar olması bence çok saçma dolar bazından da bakarsak. Suç bence her oyunu 60 dolara çıkartanlarda.
Hocam 88 fiyatına ben göremedim. Resmi olarak oynamanın en kolay yolu bu. Bazı ülkelerde satılıyor şu anda belki Türkiye'ye de açılır satış. Max Payne 2'yi de durup dururken getirdiler.
Hocam 88 fiyatına ben göremedim. Resmi olarak oynamanın en kolay yolu bu. Bazı ülkelerde satılıyor şu anda belki Türkiye'ye de açılır satış. Max Payne 2'yi de durup dururken getirdiler.