Max Payne 1 parental lock şifresini unuttum

561503

Decapat
Kardeşim de oynadığı için oyunu kan, küfürlü konuşmalar, çıplaklık içeren görseller gözükmesin diye parental lock (ebeveyn kilidi) koydum. Kardeşim "sıkıldım bu oyundan" deyince parental Lock'u kaldırmak istedim ama nafile, unuttum. Deniyorum deniyorum olmuyor. Bilenler bilir oyunda çizgi roman gibi geçişler var parental lock olunca da gidiyor. Parental lock kaldırma gibi bir çözüm var mıdır?

Oyna
Seçenekler
Ebeveyn Kilidi (Buna basın)
Çıkış yapın

Emin olmak için Ebeveyn Kilidi'ne basın ve "Ebeveyn kilidi yok" seçeneğini işaretleyin ve oyunu yeniden başlatın.

nette bu şeklide yabancı bir kaynaktan yazı buldum işinizi görmesini umarım.

Onu görmüştüm ama işime yaramadı. Şifreyi deniyorum ama yok yanlış şifre.

Onu görmüştüm ama işime yaramadı. Şifreyi deniyorum ama yok yanlış şifre
Yine de teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette bunun hakkında sadece 1 ve tek bulunan kaynak bir ingilizce forumu. Ama çocuklar geçmesin diye konu çözüldüğünden çözümü hemen sonra silmişler. Sadece regedit'ten yapıldığı kalmış.

Kayıt defteri düzenleyicisi adlı uygulamadan Maxpayne Parental lock gibi şeyler aratırsan muhtemelen bulup kaldırabilirsin. Eğer bulamazsan Process Monitor ile oyun parental lock şifresini nereden baktığını bulabilirsin.

Yok dostum olmadı yine. Sanıyorum ki artık çözüm: şifreyi hatırlamaya çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…