Max Payne 1 ve 2 alınır mı?

19shmt

Femtopat
Daha fazla  
İkisi de efsane, ona şüphe yok ama şu zamanda hem biraz grafiklerin eski durmasından endişeliyim hem de iki oyun da 65'er TL çok geldi. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır hocam, grafiklere pek takılmayın ve sorun ederseniz de HD modu vesaire vardır. Anlatılan o güzel hikâye ve atmosfer yaşlanmadı hâlâ.

2 Yıl Önce 20. Yılını Kutladı Seri (Youtube Linki)
Fiyatına değer mi sizce hocam toplam 130 tl

Ben iki oyununda hâlâ oynanabilir olduklarını düşünüyorum. Almak istiyorsanız alın bence.
Almak istiyorum da fiyatından ötürü daha büyük bir indirim gelir mi diye bekliyorum Xbox storeda, şu an %40 indirimli hali 65'er TL

Fiyatına değer mi sizce hocam toplam 130 tl

Almak istiyorum da fiyatından ötürü daha büyük bir indirim gelir mi diye bekliyorum Xbox storeda, şu an %40 indirimli hali 65'er TL
Şahsen ben zamanında Steam'dan aldım epey ucuz bir fiyata, 130 eski olduğu için vermek istememeniz normal. Xbox'da Max Payne daha fazla indirime girmiyor maalesef, eski oyunlar hep 10 TL civarında normalde. PC'den oynayabilirsiniz en kötü Xbox yerine.

Şahsen ben zamanında Steam'dan aldım epey ucuz bir fiyata, 130 eski olduğu için vermek istememeniz normal. Xbox'da Max Payne daha fazla indirime girmiyor maalesef, eski oyunlar hep 10 TL civarında normalde. PC'den oynayabilirsiniz en kötü Xbox yerine.

Steam'de 10 dolar şu an ve Epic'te falan bulamadım korsan da düşünmüyorum. Bildiğiniz satan bir yer var mı bunlar dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı