Çözüldü Steam Max Payne 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Qwertyq

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, uzun zaman önce Steam'den Max Payne 2 almıştım ancak şimdi oynama fırsatım oldu. Oyunu yükleyip başlata bastığımda oyun başlıyor ama açılmıyor. Steam süre sayıyor ama oyunun ekranı yok. Uzun zaman önce aldığım için iade edebilme şansım da yok. Oyunu nasıl açabilirim?

Çözüm
Bu patchi deneyin:

Bu patchi deneyin:

Çözüm
Bu patchi deneyin:

İndirdim de hocam sonrasında ne yapmam lazım? Yama işlerini pek bilmem o yüzden soruyorum.

İndirdim de hocam sonrasında ne yapmam lazım? Yama işlerini pek bilmem o yüzden soruyorum.
Patch dosyasında iki klasör var; biri Max Payne, diğeri Max Payne 2. Max Payne 2 klasörünün içindekileri kopyalayıp, Steam kütüphanende Max Payne 2’ye sağ tıklayıp 'Yönet > Yerel Dosyalara Göz At' diyerek açacağın oyunun kurulu klasörüne yapıştıracaksın.

Patch dosyasında iki klasör var; biri Max Payne, diğeri Max Payne 2. Max Payne 2 klasörünün içindekileri kopyalayıp, Steam kütüphanende Max Payne 2’ye sağ tıklayıp 'Yönet > Yerel Dosyalara Göz At' diyerek açacağın oyunun kurulu klasörüne yapıştıracaksın.
İşe yaradı, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı