Max Payne 2 Bad Alloction hatası

Emirinho

Hectopat
Selamlar, birkaç ay önce Steam üzerinden Max Payne 2 almıştım. Bugün oyunu yükleyip oynamaya başladım. Her şey iyi ve güzel giderken PART 1 - CHAPTER 7 kısmına geçiş yaparken oyunum şöyle bir hata vermeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim?

Ek açıklama: Max Payne v1-01patch adında bir patch yükledim. Onu indirip oyuna giriş yapayım düzelir belki dedim fakat patch'i açınca şöyle bir hata aldım;
Max Payne 2 installation not found.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-03_010349.png
    resim_2022-02-03_010349.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 97
Selamlar, birkaç ay önce Steam üzerinden Max Payne 2 almıştım. Bugün oyunu yükleyip oynamaya başladım. Her şey iyi ve güzel giderken PART 1 - CHAPTER 7 kısmına geçiş yaparken oyunum şöyle bir hata vermeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim?

Ek açıklama: Max Payne v1-01patch adında bir patch yükledim. Onu indirip oyuna giriş yapayım düzelir belki dedim fakat patch'i açınca şöyle bir hata aldım;
Max Payne 2 installation not found.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp deneyin. Bendede aynı hata oluyor arada sırada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı