Max Payne 3 9 TL

Equinox aralarındaki fiyat farkı yarım ekmek tavuk döner kadar bile değil (At veya haşlanmış gergadan eti olmadığı sütece). 3 lira bu oyun için değecek bir fiyat. Almaya niyetin varsa zaten 3 lirayı verirsin.
 
Korsanı varken oyuna para vermek saçma. :p

Ne kadar iğrenç bir insansın. İnsanlar aylarca, yıllarca uğraşsın oyun yapsın, sen de o emekleri hiçe sayarak indir. Üstüne de gurur duyarak yaz buraya... Önce hırsızlık yapmamayı öğren... Facebook'a bedava üye oluyorlar, kullanıyorlar, ama bir hata çıktığında tüm geliştiricilere küfür ediyorlar. Korsan oyun alınca çıkan hataları buraya yazanın da, veya oyun yapımcılara küfür edenin de o insanlardan farkı kalmamış demektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsanı varken oyuna para vermek saçma. :p

Bunu ciddi olarak mı söyledin şaka mı yaptın bilmiyorum. Ama ciddi söylemişsen gerçekten saçmalamışsın. 9 liraya orjinal oyun almak saçma, aynı oyunun korsanını 7-8 liraya bakkaldan alıp bir sürü sorunla uğraşmak, daha önemlisi bir sürü insanın hakkını yemek mantıklı öyle mi?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı