Max Payne 3 DX-11 Sorunu

• Konuyu başlatan ziya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.374

ziya

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. 2 gün öncesinde Max Payne 3 hediye olarak geldi. Oyuna girdim. DX-11'de grafikleri high yapıp 30-40 fps arasında oynuyorum. Fakat vsync'ı açsam bile oyunda kırılmalar meydana geliyor. Benim gözümde biraz hassas olduğu için, oynayamıyorum. Bir de DX-9 deneyeyim dedim. Vsync sorunu kalkmıştı. Fakat nedense bu sefer de gölgeler piksel piksel idi. Ne yapsam olmuyor. DX-10 DX-10.1'de de vsync sorunu yaşıyorum. Yardımınız olursa sevinirim.

Amd Radeon HD 6650-m. Oyunu güncellemedim. Çünkü biraz korkuyorum. İnsanlar güncellemeden sonra oyunun açılmadığı, donması gibi şeyler söylüyor.

Düzenlenme: Güncelleme yaptım fakat ALERT diye bir yazı çıkıyor. Enter'a basınca rockstar'ın bir sayfasına yönlendiriyor fakat o sayfa da açılmıyor. Esc yapınca da Max Payne yazısı çıkıyor fakat hiç bir şey olmuor :confused:.

Son düzenleyen: Moderatör:
O insanları biz sevmiyoruz burada. Güncelleme sorun falan getirmiyor, aksine sorunları çözüyor. Onların çevirmeye üşendiği sürüm notlarını da biz yazıyoruz:

https://www.technopat.net/forum/rev...guncellemesi-reloaded-tarafindan-kirildi.html

Onlar sadece boş boş konuşur. İcaraata gelince ortalıkta göremezsin :)

Sürücü soruma halen cevap bekliyorum. Bu esnada oyunu güncelle. Bu arada oyun orijinal ise güncellemeyi otomatik olması gerek zaten...

Recep Ağabey sürücüye nereden bakıyorduk? Oyunum orijinal değil maalesef.

Düzenlenme: Dxdiag'dan baktığımda sürücüler kısmında ''8.882.2.0'' yazıyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı