Max Payne 3 için indirilen Türkçe yama dosyasında virüs var mı?

Kurabilirim değil mi hocam yamayı

Kurabilirsin.

Bulmuyor derken Kaspersky'ın direk kendisi mi yoksa VirusTotal'deki sonucu mu bulmuyor?

Direkt Kaspersky bulmuyor. Bu aralar çok kötü. 10 tane net virüs olan 10 dosyayı bulmadığına tanık oldum. Çoğu VirusTotal'de, bir kısmıda normal Kaspersky. Bu senenin en iyi Av'si bana göre ESET ve BitDefender.
Hatta bir adam crack oyun indirip sisteme erişim izni vermiş. Yine tık yok Kaspersky'dan. Ama kasma var bilgisayarda. Zamanının en iyisiydi...

Kurabilirsin.

Direkt Kaspersky bulmuyor. Bu aralar çok kötü. 10 tane net virüs olan 10 dosyayı bulmadığına tanık oldum. Çoğu VirusTotal'de, bir kısmıda normal Kaspersky. Bu senenin en iyi Av'si bana göre ESET ve BitDefender.
Hatta bir adam crack oyun indirip sisteme erişim izni vermiş. Yine tık yok Kaspersky'dan. Ama kasma var bilgisayarda. Zamanının en iyisiydi...
Vay be bende hep Kaspersky'a güvenip tarama yapıyordum ama bilgisayardada bu aralar yavaşlık var gibi geliyordu teşekkürler dedikleriniz programlara bakacağım.

False-positive. Kaspersky'a bakmayın. ESET ve malwarebytes'a bakmak en doğrusu. Kaspersky hiç birşeyde virüs bulmuyor.
Milyon dolarlık şirkete bunu demekte ne bileyim. ESET'in bulamadığını Kaspersky bulur, Kaspersky bulamadığını ESET. Şu aralar yeni motora geçtiğinden ötürü kötü ancak yine de bu kadar değil.
Malwarebytes ayrıca çok fazla FP verebiliyor.

Kurabilirsin.

BitDefender en iyi AV olacak büyük ihtimalle yıl sonu raporunda.

Milyon dolarlık şirkete bunu demekte ne bileyim. ESET'in bulamadığını Kaspersky bulur, Kaspersky bulamadığını ESET. Şu aralar yeni motora geçtiğinden ötürü kötü ancak yine de bu kadar değil.
Malwarebytes ayrıca çok fazla FP verebiliyor.
Malwarebytes'ın çok fazla false positive verdiğini biliyorum. Ondan dolayı yanına alternatifler verdim.
Kaspersky 2021 zamanlarında mükemmeldi. Fakat 2024 sonlarına doğru acayip bozduğunu düşünüyorum. Ben yinede sadece Kaspersky'a odaklanmanın saçma olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı