Max Payne 3 neden PS4'e çıkmadı?

1 ve 2 kadar etkili değil katılıyorum size ben severim 3.oyunu PS4 çıkmasınıda isterdim şu an PS Store'de sadece 1.oyunun olması beni üzüyor Max Payne hatrı için aldım 1.oyunu arada girip oynuyorum.

Hocam 3.oyun 5 milyon satmış önceki 1 ve 2 oyuna göre satışı gayet de iyi.

Hmm o zaman bir yoruum yapamayacağım hocam aklıma gelen ilk şeyi yazdım belki de oyunun haklarını satın aldığı firmayla ilgili bir şeydir kafada bir sürü şey kurabiliriz.

Hocam, grafiksel anlamda, Max Payne 3, GTA 4 ile aynı oyun motorunu kullanıyor, ve Max Payne 3'te oyun motorunun gücünü sonuna kadar kullanmışlar, Max Payne 3 gibi bir oyunun performans ihtiyacını 3 rahat karşılayabiliyor, PS4'e cıkarmak para ve zaman kaybı olurdu, gereksiz olurdu, grafikleri GTA 5 gibi olsaydı eminim Rockstar çıkarırdı.

Hocam, grafiksel anlamda, Max Payne 3, GTA 4 ile aynı oyun motorunu kullanıyor, ve Max Payne 3'te oyun motorunun gücünü sonuna kadar kullanmışlar, Max Payne 3 gibi bir oyunun performans ihtiyacını 3 rahat karşılayabiliyor, PS4'e cıkarmak para ve zaman kaybı olurdu, gereksiz olurdu, grafikleri GTA 5 gibi olsaydı eminim Rockstar çıkarırdı.

Hocam oyunu bilgisayarda oynadın mı bilmiyorum fakat bu oyun GTA 5 motoruyla cikti ve PC'de Ultra ayarlardaki halini gorsen PS4'e nasıl cikmadi bu dersin PS3'te 720p 30 FPS oynuyosun (ilk PS3'te oynadim) ben PC versiyonunda 4K 60FPS oynadim yani boyle bir oyuna boyle bir goruntu kalitesi heleki o zamana gore mukemmel yapilmis bir is ki mutlaka PS4'e gelmeliydi deli gibi satis yapardi.

Hocam oyunu bilgisayarda oynadın mı bilmiyorum fakat bu oyun GTA 5 motoruyla cikti ve PC'de Ultra ayarlardaki halini gorsen PS4'e nasıl cikmadi bu dersin PS3'te 720p 30 FPS oynuyosun (ilk PS3'te oynadim) ben PC versiyonunda 4K 60FPS oynadim yani boyle bir oyuna boyle bir goruntu kalitesi heleki o zamana gore mukemmel yapilmis bir is ki mutlaka PS4'e gelmeliydi deli gibi satis yapardi.

Hayır hocam, bu oyun GTA 5 oyun motoruyla çıkmadı PC'ye oyun ultrada 4 GB RAM tüketiyor, insanlara o zaman 16 GB RAM dediler, oyunu 3 kere bitirdim hocam ben.

Yaz Google hocam, Max Payne 3 hangi oyun motoruyla yapıldı diye bu paragrafın aynısı çıkacak karşına.

Oyunda, GTA IV'te de kullanılan rage ve euphoria motoru kullanıldı.

Hocam öyle demeyin üzülüyom 45 TL verdim o kadar.

Max Payne 3 çok güzel oyun hocam, bende 44 TL'den almıştım Türkçe yamada yapın tadından yenmez.

Max Payne 3 cok kotu bir oyun zaten boş ver.

Gumrukmemuru, yani atmışsında ama nerenden atmışsın belli değil sanki hayatında Max Payne ile oynamış ilgilenmiş akıllıya bak, senin kafa beyin o kadar aslında o kadar da değil yani daha çok birader man kafa gibi Recep Baltaş gibi güldürme adamı birader allasen sen git çocuk oyunu oyna hahahahahahahahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

PS 5 çıkmasa anlardım da, neden 4 çıkmadı? Tahminleriniz nelerdir?

Lorox Dexter Phoenix, şöyle yani; bir kere sen bir oyunu piyasaya çıkardın, kalkar 16'ya 4 GB yapar mısın Allah aşkına yani şimdi yaptığın oyunun neresi 16'ya 4 GB ediyor 4 parçaya bölüp hem de işte bunu Rockstar Games'e hesabını soracaksın, her şey düşün buyur ki sam Lake yüzünden oldu eğer ki sen o gün kalkıp arkadaşların diye tüm ne varsa telif hakkını satarsan bizde bu noktaya geldik işte, hatırlarsan üç tane GTA'da rezil oldu hatta GTA 4 rezil oldu bütün hepsi şimdi kalkıp sorarsın Rockstar Games'in neresinde ne var bunlar o kadar rezil oldu ki Amerika'da suçunu bizde çektik kullanıcı olarak son olarak ne diyeceksin işte tembel heriflerin teki Amerika gidip bunlara burnundan akıtsa haklıdır, o kadar oyuncu kişi oynarken mağdur oldu iki GTA'yı da hem de Amerika'da namussuzlar. 😔😔😔😔

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı