Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 10 Ekim 2022 #1 Oyunu 2 -3 defa indirdim fakat bir sureden sonra actigimda loading giriyor ve atiyor. Çözümü var mı?
Jonahx1 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 277 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #2 Dosyaları doğrula, Windows Defender'ı kapat ve PC gamingwiki Max Payne 3 yaz orada sorunun cevabını bulursun. Artı 0 Eksi
Dosyaları doğrula, Windows Defender'ı kapat ve PC gamingwiki Max Payne 3 yaz orada sorunun cevabını bulursun.
KS KS Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 10 Ekim 2022 #3 Jonahx1 dedi: Dosyaları doğrula, Windows Defender'ı kapat ve PC gamingwiki Max Payne 3 yaz orada sorunun cevabını bulursun. Genişletmek için tıkla... Korsan ama. Sımdı kızacaksınız ama tam alacaktım oyun DLC'sı ücretsiz oldu bir de 50 TL oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Jonahx1 dedi: Dosyaları doğrula, Windows Defender'ı kapat ve PC gamingwiki Max Payne 3 yaz orada sorunun cevabını bulursun. Genişletmek için tıkla... Korsan ama. Sımdı kızacaksınız ama tam alacaktım oyun DLC'sı ücretsiz oldu bir de 50 TL oldu.
Jonahx1 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 277 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #4 Enes Kessler dedi: @Enes Kessler Korsan ama. Sımdı kızcazsınız almayın ama tam alacaktım oyun DLC'sı ücretsiz oldu bir de 50TL olu mubrek yanı zor. Genişletmek için tıkla... İşte ondan Windows Defender'ı kapat dedim yeniden kur ama Windows Defender da klasör veya dosya olarak dışlamalara ekle. Artı 0 Eksi
Enes Kessler dedi: @Enes Kessler Korsan ama. Sımdı kızcazsınız almayın ama tam alacaktım oyun DLC'sı ücretsiz oldu bir de 50TL olu mubrek yanı zor. Genişletmek için tıkla... İşte ondan Windows Defender'ı kapat dedim yeniden kur ama Windows Defender da klasör veya dosya olarak dışlamalara ekle.
KS KS Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 12 Ekim 2022 #5 Jonahx1 dedi: İşte ondan Windows Defender'ı kapat dedim yeniden kur ama Windows Defender da klasör veya dosya olarak dışlamalara ekle. Genişletmek için tıkla... Onu nasu yapacağız. Artı 0 Eksi
Jonahx1 dedi: İşte ondan Windows Defender'ı kapat dedim yeniden kur ama Windows Defender da klasör veya dosya olarak dışlamalara ekle. Genişletmek için tıkla... Onu nasu yapacağız.