Max Payne 3 oyununu bilgisayarıma yükledim. Oyunun girişine menüye kadar geliyorum fakat oyunu başlattığımda masaüstüne atıyor ve "Çevirim İçi Çözüm Ara & Programı kapat" diye butonlar Çıkıyor. Ancak şöyle bir şey daha fark ettim: Nvidia Oyun Uyumluluk bölümünde Max Payne 3'ü önerilmez yazıyor. Ama benim bu sisteme karşı açmaması saçma geliyor. Sizin bir öneriniz var mı, nasıl açabilirim ?
Kurarken hata yaptığını düşünmüyorum. Arkadaşın dediğine göre 200 küsür oyun yüklemiş. Yani anladığım kadarıyla gerekli tecrübeye sahip. Ya verdiği bilgilerde atladığı bir hata var ya da oyunda bir hata...
Oyunu yükleyemiyorum dediniz. E iyi de Steam oyunları yüklenmiyor ki. Download edip oynuyorsunuz. Ne yaptığınızı anlayabilmiş değilim. Ya oyun orijinal değil ya da siz oyunu çorba etmişsiniz. Ekran görüntüsü koyar mısınız.
Oyunu yükleyemiyorum dediniz. E iyi de Steam oyunları yüklenmiyor ki. Download edip oynuyorsunuz. Ne yaptığınızı anlayabilmiş değilim. Ya oyun orijinal değil ya da siz oyunu çorba etmişsiniz. Ekran görüntüsü koyar mısınız.
Kusura bakmayın birkaç gün giremedim. Oyunu yükleyemedim derken zaten ilk mesajımda da söyledim oyun açılıyor fakat Oyunun girişinde zorluk bölümünü seçtikten sonra Max içki şişesini elinden bırakıyor, tam kalkarken oyun atıyor, ekran kararıyor ve "Çevirim İçi Çözüm Ara & Programı kapat" Butonu karşıma çıkıyor. Yarın inşallah Format atıp öyle indireceğim. Bi de bir yanlış anlaşılma olmuş. Burak Bey burada kimseyi kandırdığım yok, yanlış anlamayın ama ben de site site saçma sapan böyle bir sisteme karşı bu oyunun açılmama durumunu öğrenmek için buradayım. Keyif olsun diye neden konu açayım ki?
Arkadaşlar sizlere teşekkür ederim. Bugün bilgisayara Format attım ve Max Payne 3 tekrar indirdim ve sorunsuz bir şekilde giriş yaptım. Yardımcı olan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.
Evet, Kafaya takmıştım ya artık illa yükleyeceğim dedim ve yükledim. Yukarıda alperen adlı arkadaşımız demiş Klasik Türk Çözümü Gerçekten öyle oldu yine... Teşekkürler.