Çözüldü Max Payne 3 Oyundan Atma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KamilB

Hectopat
Yer
Sultanbeyli / İstanbul / TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Pasta Ustası
Max Payne 3 oyununu bilgisayarıma yükledim. Oyunun girişine menüye kadar geliyorum fakat oyunu başlattığımda masaüstüne atıyor ve "Çevirim İçi Çözüm Ara & Programı kapat" diye butonlar Çıkıyor. Ancak şöyle bir şey daha fark ettim: Nvidia Oyun Uyumluluk bölümünde Max Payne 3'ü önerilmez yazıyor. Ama benim bu sisteme karşı açmaması saçma geliyor. Sizin bir öneriniz var mı, nasıl açabilirim ?

Sistemim:

sistemn.png

Max Payne 3 Menü:

maxpayne3n.jpg

Nvidia Oyun Uyumluluk Bölümü:

nvidiak.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep bey ekran kartım bugün otomatik güncelleştirme istedi ve güncelledim. Oyunu da Steam üzerinden yükledim.

Oyunu yükleyemiyorum dediniz. E iyi de Steam oyunları yüklenmiyor ki. Download edip oynuyorsunuz. Ne yaptığınızı anlayabilmiş değilim. Ya oyun orijinal değil ya da siz oyunu çorba etmişsiniz. Ekran görüntüsü koyar mısınız.

Oyunu yükleyemiyorum dediniz. E iyi de Steam oyunları yüklenmiyor ki. Download edip oynuyorsunuz. Ne yaptığınızı anlayabilmiş değilim. Ya oyun orijinal değil ya da siz oyunu çorba etmişsiniz. Ekran görüntüsü koyar mısınız.
Kusura bakmayın birkaç gün giremedim. Oyunu yükleyemedim derken zaten ilk mesajımda da söyledim oyun açılıyor fakat Oyunun girişinde zorluk bölümünü seçtikten sonra Max içki şişesini elinden bırakıyor, tam kalkarken oyun atıyor, ekran kararıyor ve "Çevirim İçi Çözüm Ara & Programı kapat" Butonu karşıma çıkıyor. Yarın inşallah Format atıp öyle indireceğim. Bi de bir yanlış anlaşılma olmuş. Burak Bey burada kimseyi kandırdığım yok, yanlış anlamayın ama ben de site site saçma sapan böyle bir sisteme karşı bu oyunun açılmama durumunu öğrenmek için buradayım. Keyif olsun diye neden konu açayım ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım sen "yükleme" derken bölümün ya da sahnenin yüklenmesinden bahsetmişsin, Burak ise onu oyunun yüklenmesi olarak algılamış. Şunu dener misin:

Oyuna sağ tık > Properties > Local Files > Verify Integrity of Game Cache.

Bu işlem oyunun dosyalarını kontrol edecektir. Ayrıca şu sürücüyü kurar mısın:

Drivers | GeForce

Kurarken "Temiz kurulum" seçeneğini seç.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı