Max Payne 3 vs The Witcher 3

Oyunu sevmiyor ama Witcher 3 yazısını gördügü her konuya atlıyor sırf sevmediğini belirtmek için lol 😂sana tavsiyem git ömrünün sonuna kadar skyrim oyna kardeş dikkat çekmek için boş yapma buralarda 😂

Oyunu sevmiyor ama Witcher 3 yazısını gördügü her konuya atlıyor sırf sevmediğini belirtmek için lol 😂sana tavsiyem git ömrünün sonuna kadar skyrim oyna kardeş dikkat çekmek için boş yapma buralarda 😂
Skyrim çok iyi oyundur bu arada. Witcher ile kıyaslaması yapılamaz zaten. Biri RPG oyunu diğeri ise Aksiyon/RPG oyunu. RPG oyunu oynamak isteyen gider Skyrim oynar 10 kat daha fazla zevk alır zaten. Ancak ortada belli bir oyun, teknik yapı, game design bulunuyor ve bariz bir yapıt var ortada. Çıkıp birinin vasat demesi ortadaki şeyin değerini değiştirmiyor.
Bu arada oyun önerisi konusu açılmışken hemen öveyim, Disco Elysium eğer ingilizceniz varsa oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisidir, şiddetle tavsiye ederim. Divinity Original Sin 2 ve Pillars of Eternity de çok güzeldir.

Çok büyük beklentiyle girmişsindir. Ben oynadığım sırada arada çerezlik oyun diye oynamaya başlamıştım. Şu anda bağ kurduğum oyunlardan ve evrenlerden birisi Witcher :D Ki yeni çıkmıştı ben oynadığım sıralarda. Sonradan 8 defa bitirdim tabi de.
Büyük bir beklentiye girmedim. Oyunu normal indirdim ve oynamaya başladım ama bana gram hitap etmiyor.

Skyrim çok iyi oyundur bu arada. Witcher ile kıyaslaması yapılamaz zaten. Biri RPG oyunu diğeri ise Aksiyon/RPG oyunu. RPG oyunu oynamak isteyen gider Skyrim oynar 10 kat daha fazla zevk alır zaten. Ancak ortada belli bir oyun, teknik yapı, Game design bulunuyor ve bariz bir yapıt var ortada. Çıkıp birinin vasat demesi ortadaki şeyin değerini değiştirmiyor.
Bu arada oyun önerisi konusu açılmışken hemen öveyim, disco elysium eğer ingilizceniz varsa oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisidir, şiddetle tavsiye ederim. Divinity original sin 2 ve pillars of eternity de çok güzeldir.

Arkadaş bize fanboy deyip kendisi Skyrim fanboyu gibi dolanıyor ortalıkta ondan öyle dedim. Skyrim kötü anlamında yazmadım onu saygılar...

Arkadaş bize fanboy deyip kendisi Skyrim fanboyu gibi dolanıyor ortalıkta ondan öyle dedim. Skyrim kötü anlamında yazmadım onu saygılar...
Ben de siz Skyrim kötü dediniz manasında yazmamıştım, Skyrim ile Witcher'ı kıyaslayan değişik kitleye hitabendi onlar :D
Vallahi hocam Full evdeyim kafam dolu olmuyor genelde. Bana hitap eden bir oyun değil.
Bana da çok oluyor öyle, herkesin sevdiği ama bana bir türlü hitap etmeyen oyunlar oluyor genelde. Far Cry serisi benim için öyledir mesela.

Genelde hiçbir konuda Skyrim fanboyluğu yapmadım. Sadece birkaç konuda kıyas yapıldığında Skyrim Witcher'ı ezer dedim ve sonuna kadar arkasındayım dedim. Anladın mı? 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı