Oyuna "vasat" demenizle, oyunu beğenmemeniz aynı şeyler değil. Oyunu siz sevmediniz diye vasat olmuyor.Yalnız değilsin. Vasat bir oyun.
Fanboyluğa kitleyip konudan kaçamazsınBu ne şimdi? Hemen fanboyluğa başladınız. Sanane ister beğenir ister beğenmem.
Aynen fanboy deyip laf soktuğumu sanıyorumSana göre saçma eleştiri. Fanboylar sizi.![]()
Skyrim çok iyi oyundur bu arada. Witcher ile kıyaslaması yapılamaz zaten. Biri RPG oyunu diğeri ise Aksiyon/RPG oyunu. RPG oyunu oynamak isteyen gider Skyrim oynar 10 kat daha fazla zevk alır zaten. Ancak ortada belli bir oyun, teknik yapı, game design bulunuyor ve bariz bir yapıt var ortada. Çıkıp birinin vasat demesi ortadaki şeyin değerini değiştirmiyor.Oyunu sevmiyor ama Witcher 3 yazısını gördügü her konuya atlıyor sırf sevmediğini belirtmek için lolsana tavsiyem git ömrünün sonuna kadar skyrim oyna kardeş dikkat çekmek için boş yapma buralarda
![]()
Büyük bir beklentiye girmedim. Oyunu normal indirdim ve oynamaya başladım ama bana gram hitap etmiyor.Çok büyük beklentiyle girmişsindir. Ben oynadığım sırada arada çerezlik oyun diye oynamaya başlamıştım. Şu anda bağ kurduğum oyunlardan ve evrenlerden birisi WitcherKi yeni çıkmıştı ben oynadığım sıralarda. Sonradan 8 defa bitirdim tabi de.
Doğrudur, öyle olan çok arkadaşım var. Zevk meselesi tabi. Oynarken çok sıkılan çok tanıdığım var.Büyük bir beklentiye girmedim. Oyunu normal indirdim ve oynamaya başladım ama bana gram hitap etmiyor.
Skyrim çok iyi oyundur bu arada. Witcher ile kıyaslaması yapılamaz zaten. Biri RPG oyunu diğeri ise Aksiyon/RPG oyunu. RPG oyunu oynamak isteyen gider Skyrim oynar 10 kat daha fazla zevk alır zaten. Ancak ortada belli bir oyun, teknik yapı, Game design bulunuyor ve bariz bir yapıt var ortada. Çıkıp birinin vasat demesi ortadaki şeyin değerini değiştirmiyor.
Bu arada oyun önerisi konusu açılmışken hemen öveyim, disco elysium eğer ingilizceniz varsa oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisidir, şiddetle tavsiye ederim. Divinity original sin 2 ve pillars of eternity de çok güzeldir.
Sakin kafayla oynamak lazım. 5 kere falan oynayıp bıraktım. Bağlandığımda 1 ay başından kalkamadım.
Ben de siz Skyrim kötü dediniz manasında yazmamıştım, Skyrim ile Witcher'ı kıyaslayan değişik kitleye hitabendi onlarArkadaş bize fanboy deyip kendisi Skyrim fanboyu gibi dolanıyor ortalıkta ondan öyle dedim. Skyrim kötü anlamında yazmadım onu saygılar...
Bana da çok oluyor öyle, herkesin sevdiği ama bana bir türlü hitap etmeyen oyunlar oluyor genelde. Far Cry serisi benim için öyledir mesela.Vallahi hocam Full evdeyim kafam dolu olmuyor genelde. Bana hitap eden bir oyun değil.
Keşke o kitle bu mesajı alsa ama nerde o günlerBen de siz Skyrim kötü dediniz manasında yazmamıştım, Skyrim ile Witcher'ı kıyaslayan değişik kitleye hitabendi onlar![]()
Genelde hiçbir konuda Skyrim fanboyluğu yapmadım. Sadece birkaç konuda kıyas yapıldığında Skyrim Witcher'ı ezer dedim ve sonuna kadar arkasındayım dedim. Anladın mı?Arkadaş bize fanboy deyip kendisi Skyrim fanboyu gibi dolanıyor ortalıkta ondan öyle dedim. Skyrim kötü anlamında yazmadım onu saygılar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.