Max Payne serisine nasıl başlanmalı?

Max Payne 1'den başlayın sonuna kadar gidin hocam. Oyunlar eski diyerek önyargıyla yaklaşmayın bence. Hikayesi güzeldir evet ama hikaye anlatımı konusunda zirve yapmıştır kendileri. Türünün nadir örneklerinden diye düşünüyorum. Belki Max Payne 1 oynarken biraz zorlanabilirsiniz alışma konusunda ama özellikle Max Payne 2'yi çıkış tarihine göre değerlendirecek olursak, daha o zamandan ragdoll sistemine geçilmiş ve aksiyonu da gayet zevklidir.

Hikaye anlatımı konusunda zirve yaptığına kesinlikle katılmıyorum. Döneminde bütçesi düşük olduğu için ara sahnelerde çizgi roman geçişleri kullanılıyor. Oyunun ünlü olma sebebi yalnızca o periyodda akranlarından TPS olarak çok farklı bir çizgi kullanması ve bunu başarması.

Hikaye anlatımı konusunda zirve yaptığına kesinlikle katılmıyorum. Döneminde bütçesi düşük olduğu için ara sahnelerde çizgi roman geçişleri kullanılıyor. Oyunun ünlü olma sebebi yalnızca o periyodda akranlarından TPS olarak çok farklı bir çizgi kullanması ve bunu başarması.
Zevk meselesi hocam. Ben çizgi roman temasını çok beğenmiştim, çizgi roman değil de onları da normal ara sahne olarak koysalardı bu kadar ambiyansı olmazdı bana kalırsa. Dediğiniz gibi, oyun bazı kriterleri ile dönemindeki oyunların arasından sıyrılıp başarılı oyun kategorisine girmeye hak kazanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı