Max Tolud nedir?

M.Eren Mutlu

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Max Tolud nedir? BIOS'ta gördüm 4 GB RAM'im var, oradaki seçeneklerde 2-2.25-2.50-2.75 ve 3.00 yazıyor. Kaç olmalı?
Not: Resmi internetten buldum.

7.jpg

7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle uygulamada pratikte bilen birisi değilim o yüzden konuyu yukarı taşımak adına yazıyorum.
GPU sürücü için düzeltme yazıyordum GPU ve Anakart Resizable-Bar destekliyordu lakin Kurulu sürücü Resizable-Bar açmıyordu ve kurulu sürücü de destek yoktu.Bende Legacy olarak Resizable-Bar açtım o sıra bu MAX TOLUD ile alakalı Manual okuma imkanım oldu.
64 bit işletim sisteminde ve dahası RAM miktarı 4 GB vesaire üstündeyse MAX TOLUD dynamic olarak ayarlanmasını önermekteyim.
PCI-E ve PCI aygıtlar vesaire için var olan bellekten bir kısım ayrılır tahsis edilir.
32 bit bir işletim sistemi kullanıyorsanız 4 GB vesaire RAM miktarı baz alınınca ayrılan miktar haliyle rahatsız edici hale gelir o zaman da siz MAX TOLUD ayarı ile bu tahsisi kontrol edersiniz.
Açıkçası bilgisayarınızın RAM hususunda pek bir sıkıntı çekebileceğini düşünmüyorum fazlasıyla RAM vardır sizde teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı