Bal gibi de kuralsızlık var. Takımların kural kitabını kabul etmesi ortada kural ihlali olacağı manasına gelmiyor. Silverstone olayında Hamilton geri adım atmadı diğer mücadelelerde olduğu gibi, frene basan hep oydu. Her iki sürücü de Silverstone'da kazadan kaçınabilirdi.Silverstone olayında Hamilton'u haklı buluyorsanız, Verstappen kollanıyor diyorsanız, Hamilton'un şampiyonluğu çalındı diyorsanız, FIA kendi kurallarını ihlal etti diyorsanız Şirinler'e de inanıyorsunuzdur. Yani bunun başka açıklaması yok.
Kural kitabı orada, açın bakın. 15.3 ne diyormuş? Bütün takımlar kural kitabını kabul ettiklerini beyan ederek yarışa başlarlar. Yani ortada bir kuralsızlık yok.
Ağlak olması bir şeyi bir bahane değil ve kural ihlali olduğunda ağlak diye göz yumacak değiliz.Hamilton'un ne kadar ağlak, iki yüzlü ve çirkef olduğunu sağır sultan bile biliyor artık. Deli gibi de kollanıyor. Verstappen söke söke aldı şampiyonluğu, laf çevirmenin manası yok.
Kaza yaptığı için güvenlik aracı çıktı. Güvenlik aracı çıktığı için Verstappen, 16 saniye gerisinde olduğu Hamilton'a yetişti ve onu geçerek şampiyon oldu. GerçektenF1'e çok yabancıyım fakat dün Verstappen şampiyon olduktan sonra Latifi baya gündem oldu. Latifi tam olarak ne yaptı da Verstappen'e avantaj sağladı?
Kaza yaptı. Kaza yapınca güvenlik aracı piste girdi ve Verstappen ile Hamilton arasındaki 13 saniyelik fark eridi. Verstappen yumuşak lastik taktı SC girdikten sonra ve avantajı eline alarak, taze lastiklerle son turda Hamilton'u geçti.Latifi tam olarak ne yaptı da Verstappen'e avantaj sağladı?
Bal gibi de kuralsızlık var. Takımların kural kitabını kabul etmesi ortada kural ihlali olacağı manasına gelmiyor. Silverstone olayında Hamilton geri adım atmadı diğer mücadelelerde olduğu gibi, frene basan hep oydu. Her iki sürücü de Silverstone da kazadan kaçınabilirdi.
SC periyodunda tur yiyen pilotların tamamı turunu geri almak zorunda. Dün ise 5 kişi turunu geri aldı, 3 kişi turunu geri alamadı. Ayrıca turunu geri alan pilotların olduğu turda SC o turda içeri giremez bir sonraki tur içeri girmek zorunda. Bunlar kural kitabında yazıyor.
Ağlak olması bir şeyi bir bahane değil ve kural ihlali olduğunda ağlak diye göz yumacak değiliz.
Madde 48.12, 'Tur bindirilen araçlar artık turlarını geri alabilir' mesajının tüm yarışmacılara gönderilmesi gerektiğini öne sürdüğü için, yalnızca bazı araçların kendi turlarını geri alabilmesi olağan dışı.
Düzenleme, daha sonra yarışın ne zaman yeniden başlatılabileceği konusunda açık.
Açıklamada, "Pist görevlisi güvenlik aracının varlığının hâlâ gerekli olduğunu düşünmediği sürece, son tur bindirilen araç lideri geçtikten sonra güvenlik aracı bir sonraki turun sonunda pite dönecektir."
Bu madde, tur bindirilen araç mesajının 57. turda çıkmasıyla, yeniden başlatmanın ancak 'sonraki turun' sonunda gerçekleşebileceğini öne sürüyor. Yani yarışın sonu olan 58. tur.
Madde 48.8, güvenlik aracının arkasında geçiş yapılmaması ile ilgili.
Yeniden başlatma aşamasında, Hamilton ve Verstappen yeniden yarışmaya hazırlanırken, araç kamerasından Red Bull'un kısa bir süreliğine Mercedes'in önüne geçtiği görüldü.
Bu kurala göre: "Hiçbir sürücü, güvenlik aracı pite döndükten sonra, ilk kez çizgiyi geçene kadar (güvenlik aracı maddesi, Madde 5.3), güvenlik aracı da dahil olmak üzere pistte başka bir aracı geçemez."
Saçmalığa bak kural kitabı orada tüm takımlar kural kitapçığını kabul etmişler, bu yüzden ortada kural ihlali yok. Nasıl saçma bir mantık bu.
Bilmediğiniz şeyler hakkında da yorum yapmayın. F1'den anlamayan holigan futbol kitlesi bu. Hayatlarında F1 izlememiş kişiler başkalarına kural dersi veriyor şaka gibi.
Kaza esnasında aralarındaki fark 11 saniyenin altına inmişti.Kaza yaptığı için güvenlik aracı çıktı. Güvenlik aracı çıktığı için Verstappen, 16 saniye gerisinde olduğu Hamilton'a yetişti ve onu geçerek şampiyon oldu. Gerçektenifi.
Ben Hamilton fanı değilim, Ferrari taraftarıyım. İkincisi her iki pilotu da sevmem.Hamilton ne kadar ağlaksa fanları da 5 katı ağlak.
Belli belli. Takımların kural kitapçığı kabul etmesi ayrı bir şey kural ihlali apayrı bir şey. Kural kitabında yukarıda yazdığım şeyler yazılı bu net şekilde kural ihlalidir. Daha fazla saçmalama. Ortada kurallar var ve buna uymak zorundasın.22 senedir F1 takip ediyorum, F1'i senden öğrenecek değilim. Madde 15.3'e bak sonra konuş.
Diğer konuda da belirtmiştim orada bir haksızlık var Hamilton yerini geri vermeliydi. Masi'nin saçma kararları. Ayrıca senin mantığınla ona da ceza çıkmamalı çünkü takımlar kural kitapçığına evet demiş.Şikanı boydan boya kesen Hamilton'a neden ceza çıkmadı onu da söylesene.
Bu şekilde konuştuğuna göre bilgi eksikliği olduğu aşikar. Yahu kural kitabını kabul ettiler diye nerede görülmüş kural ihlali olduğunda bunu görmezden geleceğiz, kurallar net yazıyor işte. Kendi kuralları çiğniyor ve maddeler dediğim şekilde.Bir de gelmiş bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın diyor.
Ben Hamilton fanı değilim, Ferrari taraftarıyım. İkincisi her iki pilotu da sevmem.
Belli belli. Takımların kural kitapçığı kabul etmesi ayrı bir şey kural ihlali apayrı bir şey. Kural kitabında yukarıda yazdığım şeyler yazılı bu net şekilde kural ihlalidir. Daha fazla saçmalama. Ortada kurallar var ve buna uymak zorundasın.
Diğer konuda da belirtmiştim orada bir haksızlık var Hamilton yerini geri vermeliydi. Masi'nin saçma kararları.
Bu şekilde konuştuğuna göre bilgi eksikliği olduğu aşikar. Yahu kural kitabını kabul ettiler diye nerede görülmüş kural ihlali olduğunda bunu görmezden geleceğiz, kurallar net yazıyor işte. Kendi kuralları çiğniyor ve maddeler dediğim şekilde.
Ben bir Ferrari taraftarı olarak da Verstappen'i tutuyordum defalarca konularda belirttim. Beni tanımadan hangi hakla Hamiltoncu dersin. Schumacher'in rekorunun kırılmasını istemiyordum ve F1 için de yeni bir sürücünün şampiyon olması ve Mercedes hegemonyasının yıkılması çok daha iyiydi.
Ben holiganlık yapmam, doğrular neyse o söylerim. Hamilton'u sevmiyorsunuz diye ben göz göre kural ihlalini görmezden gelemem.
Hamilton ağlak mı evet hem de öyle böyle değil. Bu yüzden hiç sevmem kendisini.
Anlamadığın nokta şu ortada bir kural var ve burada kural ihlali var. Bu saatten sonra zaten bir şey değişmez Verstappen artık şampiyon. Her iki pilotta sonuna kadar hak etti. Verstappen Bakü de lastik patlatmasaydı, Macaristan da Bottas kendisini yarış dışı bırakmasaydı son yarışa kalmazdı.
Nasıl onunla alakalı bir durum yok ya. O araçlar orada olsa Verstappen geçiş yapma şansı bulamayacaktı.Bu yüzden kural ihlali falan oluşmuyor. Ha diyecek olursan "Verstappen ile Hamilton arasındaki araçlar temizlendi de neden Sainz ile Verstappen arasındaki araçlar temizlenmedi?" bu tamamen farklı bir konu. Bu konuda da konuşması gereken Mercedes değil. Çünkü onları alakadar eden bir durum yok.
Bu maddeyi biliyorum. Dediğim şekilde de iki madde var.Yani Yarış Direktörü güvenlik aracının ne zaman girip çıkacağına, ne yapacağına ne edeceğine istediği gibi karar verebilir. İnsiyatif alabilir vs vs.