Maxgaming.com kullanan var mı?

Euro olarak kesmişler şimdi farkettim.

Eki Görüntüle 591133

İnternetten böyle hesaplama yaptığımda 233 TL gibi maliyet çıkıyor. Neye göre hesaplanıyor.
Bence sizin bir yanlışınız var.

O 233 TL aldığınız fiyata ekliyorsunuz. Kusura bakmayın benim hatam ben size direk tam kartınızdan çıkacak parayı da yazdım ürüne harcadığınız parayla birlikte söyledim. Uykuluyum mazur görün . Sadece artı olarak ürün'e gümrük için 233 TL ödeyeceksiniz. Fakat KDV olayını sormanız gerek.

Korkuttunuz beni diyorum. Alacağımız ürün 540TL resmen soygun bu Estağfurullah yardımcı oldunuz o kadar Adrenalin yaşadık
İletişimler çok iyi merak ettiğin herşeye gün içinde cevap veriyorlar. Kargo dağıtıma verilmiş. Bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Bakalım gelecek mi?
İçinizi karartmak istemem ama pek güvenli gelmedi. Instagram sayfaları vs. de yok bilmiyorum sanki hazır bir tema kullanılmış scam sitesi gibi.

Merhaba ürünler geldi. Kapalı kutuda kutu içeriside şişme poşetlerle malzemeler ezilmesin diye ve ücret olarak sadece PTT'ye 22.5 TL ödeme yaptım. 1 hafta içerisinde İsveç'ten gelmiş bulunmakta.

Son düzenleme:
Hocam merhabalar @komanaçiiiiiii maxgamingden mouse alacağım fakat vergi olayını bilmiyorum, sitede sadece 10 dolar kargo ücreti yazıyor, onun dışında vergi olayı nasıl oluyor? Teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…