Maxgaming.com kullanan var mı?

Şimdiden hayırlı olsun kutusunu şıklığı bile insanı hoş ediyor. Hele kullandıktan sonra iyi ki almışım diyorum. Önceden Rival 600 vardı sanırım o bunun yanında mouse değil :D.
Ben bugüne kadar 100 mouse değiştirmişimdir herhalde, gpw yi hep isterdim ama denemediğim için bi emin olamazdım, arkadaşım aldı denedim ve direkt elde ne varsa mouse olarak sattım verdim siparişi 😅

Ben bugüne kadar 100 mouse değiştirmişimdir herhalde, GPW yi hep isterdim ama denemediğim için bir emin olamazdım, arkadaşım aldı denedim ve direkt elde ne varsa mouse olarak sattım verdim siparişi 😅

En doğrusunu yapmışsın. Arctis 7 kulaklık var acaba onu da mı Logitech Pro X mi çevirsem diye düşünüyorum. :) Logitech aşkı doğdu. :)

En doğrusunu yapmışsın. Arctis 7 kulaklık var acaba onu da mı Logitech Pro X mi çevirsem diye düşünüyorum. :) Logitech aşkı doğdu. :)
Benim bütçe yetmez şu sıralar ama artics7 de gayet yeterli hatta fazla bile
Bizimkide yazılmış sonunda bekliyoruz bakalım :D
@komanaçiiiiiii hocam ptt takip nosunu nasıl aldınız acaba bende de son işlem olarak şuan böyle gözüküyor benim biraz hızlı mı oldu bana mı öyle geldi bilemedim

Dosya Ekleri

• gpw.png
    gpw.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 170
  • 6E5520F0-512D-4850-9DC8-92049EC69B8D.jpeg
    6E5520F0-512D-4850-9DC8-92049EC69B8D.jpeg
    125,3 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Merhaba site güvenilir dimi ?
@komanaçiiiiiii Bu ürünleri almak istiyorum. VAT = 0 diyor. Sadece 676.26$'mı ödeyeceğim yani vergi içindemi. Vergi içinde değilsede ne kadar çıkar sizce ?

Dosya Ekleri

• 16.png
    16.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 173
  • 17.png
    17.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı