Şimdiden hayırlı olsun kutusunu şıklığı bile insanı hoş ediyor. Hele kullandıktan sonra iyi ki almışım diyorum. Önceden Rival 600 vardı sanırım o bunun yanında mouse değil .
Şimdiden hayırlı olsun kutusunu şıklığı bile insanı hoş ediyor. Hele kullandıktan sonra iyi ki almışım diyorum. Önceden Rival 600 vardı sanırım o bunun yanında mouse değil .
Ben bugüne kadar 100 mouse değiştirmişimdir herhalde, gpw yi hep isterdim ama denemediğim için bi emin olamazdım, arkadaşım aldı denedim ve direkt elde ne varsa mouse olarak sattım verdim siparişi
Ben bugüne kadar 100 mouse değiştirmişimdir herhalde, GPW yi hep isterdim ama denemediğim için bir emin olamazdım, arkadaşım aldı denedim ve direkt elde ne varsa mouse olarak sattım verdim siparişi
Benim bütçe yetmez şu sıralar ama artics7 de gayet yeterli hatta fazla bile
Bizimkide yazılmış sonunda bekliyoruz bakalım @komanaçiiiiiii hocam ptt takip nosunu nasıl aldınız acaba bende de son işlem olarak şuan böyle gözüküyor benim biraz hızlı mı oldu bana mı öyle geldi bilemedim
Merhaba site güvenilir dimi ? @komanaçiiiiiii Bu ürünleri almak istiyorum. VAT = 0 diyor. Sadece 676.26$'mı ödeyeceğim yani vergi içindemi. Vergi içinde değilsede ne kadar çıkar sizce ?
Merhaba site güvenilir değil mi? @komanaçiiiiiii bu ürünleri almak istiyorum. Vat = 0 diyor. Sadece 676.26$'mı ödeyeceğim yani vergi içindemi. Vergi içinde değilse de ne kadar çıkar sizce?