Maxima V12 kasanın kabloları nereye takılır?

Hiçbir yere bağlamadım hocam.

Hocam bilmediğimden souroyum o kablolar bir yere takılı olmazsa bilgisayar çalışmaz mı?
Çalışır. 3 pinli olan zaten RGB'leri anakart uygulamasından kontrol etmek için takılıyor. Diğerinden küçük olan 3 pin dediğim gibi RGB'leri kasanın reset tuşu ile kontrol etmek için olabilir. Kullanma kılavuzunda yazması gerekir. Sen normal şekilde kurulumu yap.

Çalışır. 3 pinli olan zaten RGB'leri anakart uygulamasından kontrol etmek için takılıyor. Diğerinden küçük olan 3 pin dediğim gibi RGB'leri kasanın reset tuşu ile kontrol etmek için olabilir. Kullanma kılavuzunda yazması gerekir. Sen normal şekilde kurulumu yap.

Hocam zaten ben bıraktım yarın bilgisayarcıya götüreceğim. Kasa açılmıyor ama uzay montaj yapılınca açılıyor anlamadım.

Hocam zaten ben bıraktım yarın bilgisayarcıya götüreceğim. Kasa açılmıyor ama uzay montaj yapılınca açılıyor anlamadım.
Aman hocam düzgün bir yere bırakın. Sonra gelip RAM'in teki yok diye konu falan açınca sıkıntı oluyor :D

Hiç mi elektrik gelmiyor yoksa başlamıyor mu?

Hocam elektrik geliyor kasanın mavi ışığı yanıp sönüyor hemen aynı şekil ekran kartının kırmız ışığıda yanıp gidiyor kısadevre yapıyor sanırım tanıdık bilgisayarcıya götürceğim.

Aman hocam düzgün bir yere bırakın. Sonra gelip RAM'in teki yok diye konu falan açınca sıkıntı oluyor :D

Tanıdık hocam sıkıntı olmaz.

Hiç mi elektrik gelmiyor yoksa başlamıyor mu?

Arızayı çözdüm ama kendimin yapabileceği bir şey yok sanırım. Anakartı kasanın içine takmadan her şey çalışıyor. Sanırım anakart kısadevre yapıyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    178,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam elektrik geliyor kasanın mavi ışığı yanıp sönüyor hemen aynı şekil ekran kartının kırmız ışığıda yanıp gidiyor kısadevre yapıyor sanırım tanıdık bilgisayarcıya götürceğim.

Tanıdık hocam sıkıntı olmaz.

Arızayı çözdüm ama kendimin yapabileceği bir şey yok sanırım. Anakartı kasanın içine takmadan her şey çalışıyor. Sanırım anakart kısadevre yapıyor.
Kasanın anakart sabitleme vidaları takılı mı?

Kasa ile alakalı olduğunu düşünüyorsan satıcıya durumu belirt.

Hocam anakartın resimdeki vidayı taktığım an kısa devre yapıyor. Onları takmayıp sistemi Full kurup deneyeceğim.

Son durum. Çözüldü işaretlenebilir.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    189,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 86209090-5AD1-4632-80CB-96F035BAAE78.jpeg
    86209090-5AD1-4632-80CB-96F035BAAE78.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri